Bianca Drăgușanu a făcut publice fotografiile făcute după ce a fost bătută de Alex Bodi

Share

Bianca Drăgușanu și-a luat inima în dinți și a publicat imaginile cutremurătoare. Pe contul său de Instagram, Bianca a făcut publice câteva dintre pozele și filmulețele făcute după ce Alex Bodi a bătut-o, iar imaginile sunt de-a dreptul înfiorătoare.

Cu buzele umflate, cu ochii vineți și cu fața tumefiată, blondina a ținut pentru ea aproximativ doi ani bătăile de care a avut parte, iar printre pozele făcute publice sunt câteva și din anul 2019. Așadar, Bodi nu a fost violent cu ea doar în luna noiembrie a anului trecut, ci totul începuse cu mult timp înainte.

Blondina a decis să facă pozele publice după ce o persoană din anturajul ei a dat presei o fotografie cu ea în urma unei intervenții chirurgicale pe care și-o făcuse la nivelul feței, spunând că, de fapt, acela ar fi fost rezultatul violenței lui Bodi. În acel moment, iubita lui Gabi Bădălău a vrut să lămurească neînțelegerea și a făcut câteva declarații pe rețelele sociale.

„Tumefiată toată la față. După cum bine știți, eu n-am mințit niciodată în ceea ce privește operațiile mele estetice sau faptul că mie îmi place să fiu «tunată» sau cum vreți voi. Îmi place, da, să am buzele mari, îmi place să îmi fac botox, îmi plac lucrurile astea mult de tot. Bineînțeles că anul trecut, pe vremea asta, mi-am făcut o operație de blefaroplastie la domnul doctor Cătălin Dodoș. Problema mea nu este că a apărut această poză cu mine tumefiată, pentru că eu, pe parcursul anilor, am greșit cu multe chestii pentru că am tăcut de multe ori. (…). Poza pe care am văzut-o cu mine nu este deloc plăcută, pentru că orice femeie care a trecut printr-o rinoplastie sau blefaroplastie se umflă foarte tare la față.

Problema mea e cu persoana care a dat poza cu mine așa, cu plasturii aceia pe față. (…). Mi-am asumat, mi-am asumat faptul că am greșit pentru că am tăcut și am iertat (…). Pozele pe care vi le-am arătat pe Instagram sunt în urma unor violențe pentru care eu am depus și o plângere. Pentru pozele în care am fost snopită în bătaie, am depus și o plângere penală.

Cam asta am fost eu, cam asta sunt eu și cam asta voi fi de azi înainte. Concluzia e că nu mă sperie pozele pe care le dați cu mine când am fost operată, prin metoda asta e un fel de șantaj… Ăsta e trecutul meu, prezentul meu și de aici începe o altă poveste. Toți trădătorii să se spele cu pozele mele pe cap. (…).

Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele! Vă dau câteva sfaturi utile: nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii, că, de la căldură, se strică”, a spus Bianca pe Instagram…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news