Home Stiri Bianca Drăgușanu a fost bătută cu bestialitate de către Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a fost bătută cu bestialitate de către Alex Bodi

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Bianca Drăgușanu a primit o bătaie soră cu moartea, chiar din partea iubitului său, Alex Bodi. Loviturile primite de la afacerist au fost atât de puternice, încât, atunci când a coborât din mașină, Bianca a avut nevoie de ajutor pentru a se da jos, abia se mai putea ține pe picioare și avea și un ochi vânăt.

Cei de la cancan.ro au surprins imaginile terifiante. Deși cei doi au decis să pună punct relației la începutul acestei luni, aceștia s-au împăcat, după doar câteva zile. În ciuda faptului că pozau în cuplul perfect, iată că, imaginile spun cu totul altceva! Conform sursei menționate mai sus, afaceristul ar fi bătut-o pe Bianca timp de cinci ore, efectele fiind de-a dreptul devastatoare.

Ieri, Bianca a declarat, chiar pe contul său de Instagram, că urmează să facă niște declarații care vor arunca totul în aer, iar toți ochii s-au îndreptat către Alex Bodi. „Dragii mei, astăzi am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă, care poate să aibă un final fericit. Urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare, să-mi dau toate măștile jos și toți ochelarii, ca să vedeți despre ce este vorba, real, în viața mea.

Pentru că știu că sunteți foarte mulți care vă dați cu părerea despre viața mea și mă apreciați, ei bine, și pentru că sunt un om foarte asumat și un om care depășește orice situație cu brio, astăzi am să vă arăt cum arată o femeie iubită nemachiată. Povestea pe care vreau să vi-o spun este un capitol final, ce conține mijlocul lunii septembrie. Bineînțeles, cel mai important factor din viața mea este Sofia, care merită să aibă o mamă fericită, activă, bună și frumoasă. Deci, am de gând să vă dezvălui o poveste foarte adevărată, foarte interesantă, care are iz de dramă”, a spus fosta iubită a lui Victor Slav…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies