Home ARTICOLE SLIDER Bianca Dragusanu a fost interzisa de CNA

Bianca Dragusanu a fost interzisa de CNA

autor Elena Yvette
119 vizualizari

Bianca Dragusanu ar fi trebuit sa aiba o emisiune din 16 decembrie la Antena Stars, dar CNA-ul a interzis-o. Roscata ar fi trebuit sa fie gazda emisiunii „Academia Biancăi”

Bianca Dragusanu

„Eu pot vorbi în numele meu. Eu pot să vă spun ce am eu împotrivă, iar Laura Georgescu, cea care a motivat că nu votează pentru că moderează Bianca Slav, este decizia dumneaei. (…) Eu nu sunt de acord cu schimbarea structurii programelor în divertisment 100%”, a spus Narcisa Iorga pentru ziarulring.ro.

„După ce am aflat decizia CNA, am izbucnit în plâns. Niște oameni inteligenți cum sunt la CNA au idei preconcepute despre un om și un proiect pe care nu le cunosc. Emisia mea, un vis care îmi doresc să devină realitate, conține o bază de date de informare și educare, experiențe personale, greșeli prin care am trecut și care nu vreau să se mai repete. Nu sunt un model. Mă abordează copile de nouă ani care poartă lentile de contact doar ca să fie ca mine… Mă abordează femei care se înfometează… Le spun că nu e bine. Informez, nu dezinformez oamenii!”, s-a declarat Bianca Dragusanu la Acces Direct.

„Dacă dvs. credeți în autodepășire… Trebuie să parcurgeți legea și codul audiovizualului. Până când nu mă asigur că, în calitate de gazdă, veţi cunoaște aceste legi, nu puteți. Trebuie să ne asigurați că demnitatea femeii nu e terfelită. Luați lecții de jurnalistică și de dicție!”, i-a spus roscatei presedinta CNA, Laura Georgescu.

Save

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies