Bianca Dragusanu a inlocuit-o definitiv pe Gabriela Cristea. Motivul este unul neasteptat


794
loading...

Așa cum se știe deja, Bianca Drăgușanu este cea care a înlocuit-o pe Gabriela Cristea pe micul ecran, prezentând emisiunea “Te vreau lângă mine”, de pe Kanal D.

La început, Bianca a crezut că acest lucru este doar temporar și că Gabriela se va întoarce pe post, însă lucrurile nu au fost deloc așa, pentru că Bianca Drăgușanu continuă să prezinte emisiunea chiar și acum, iar lucrurile nu s-au întâmplat așa cum și-ar fi dorit Gabriela Cristea.

Motivul înlocuirii este unul neașteptat

Din acest motiv, au luat naștere o serie de speculații și publicul îți dorește mult să afle care au fost motivele pentru care Gabriela Cristea nu s-a întors în cadrul emisiunii.

Mulți dintre cei care au judecat această problemă s-au gândit că banii au fost motivul principal. Gabriela Cristea ar fi câștigat lunar o sumă foarte mare din emisiune, în timp ce Bianca este plătită cu un salariu mult mai mic decât fosta prezentatoare.

Bianca Drăgușanu nu a vrut să vorbească despre acest lucru, fiind reținută cu privire la detalii despre suma pe care o câștigă…

Fiind foarte pasionată de munca ei, Bianca a declarat că pentru ea banii nu sunt deloc importanți și că ar veni de câte ori este nevoie pe platoul de filmare, pentru că iubește ceea ce face.

Citește și:  Inna și-a șocat fanii. Decizia pe care a luat-o recent este de necrezut
loading...