Bianca Drăguşanu a oferit primele detalii despre rochia de mireasă

Share

Se pare că nunta anului 2021 este mult mai aproape decât s-a crezut iniţial. Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău urmează să îşi unească destinele în viitorul apropiat, iar blondina deja s-a gândit şi la rochia de mireasă.

Cum Biancăi îi plaxe luxul şi nu se mulţumeşte cu orice, nici cea mai fericită zi din viaţa ei nu avea cum să nu fie plină de opulenţă. Aşa se face că, în cadrul unei emisiuni televizate, fosta soţie a lui Alex Bodi a vorbit despre ţinuta ei, asigurând pe toată lumea că va fi ceva cum nu s-a mai văzut până acum.

„La nunta pe care urmează să o am eu, pentru că mă voi căsători, asta e clar, va fi ceva spectaculos. Indiferent că vrei să faci o nuntă de 50, 100 sau 500 de persoane. […] Rochia mea vreau să fie ca prima pe care am purtat-o când m-am căsătorit. Mie îmi plac astea tip sirenă, care se mulează mișto pe talie. […] Voi avea 10 rochii la nunta mea”, a spus vedeta, în cadrul unei emisiuni televizate.

În urmă cu mai bine de o săptămână, blondina a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir unde, în mod indirect, a recunoscut că este împreună cu Gabi Bădălău. „Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat.

Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit. Eu tot ce primesc dau dublu înapoi. Eu creez dependență și consider că lucrul ăsta este minunat”, a spus fosta prezentatoare, în cadrul emisiunii Teo Show.

Imediat după aceste declaraţii, Claudia Pătrăşcanu, fosta soţie a lui Gabi Bădălău, şi-a spus şi ea punctul de vedere, fiind extrem de dezamăgită de faptul că bărbatul nu se implică la fel de mult şi în viaţa copiilor. „Lupt pentru educația lor, pentru drepturile lor și pentru ca ei să crească lângă mamă, căci  «tatăl» ați văzut cât timp are pentru ei?! Sprijin toate mamele singure, mame aruncate în stradă, abuzate emoțional, batjocorite, mame care dau viața unor copii trimiși de Dumnezeu”, a spus artista, pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news