Home Stiri Bianca Drăgușanu a refuzat să participe la „Survivor”: „Eu am și bani, și faimă”

Bianca Drăgușanu a refuzat să participe la „Survivor”: „Eu am și bani, și faimă”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 713 views 2 minute timp de citit

Bianca Drăgușanu a spus, de curând, că a refuzat să participe în cadrul emisiunii Survivor, banii pe care i-ar fi primit acolo nu au convins-o să părăsească întregul confort pe care îl are acasă.

„S-a ajuns într-o etapă când foarte rar se mai dau bani pentru aparițiile TV. Eu nu fac muncă voluntară, nu mai merg nicăieri dacă nu sunt plătită. Am ce face cu timpul meu.

Am fost invitată la «Survivor» ca și concurentă. Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge. Niciun ban nu m-ar face să renunț la confortul meu. Eu am și bani, și faimă. De ce să mă chinui să dorm pe jos? Aș spune «Da» unui show în care să stau în tocuri de 12 centimetri, nu unul în care să urinez prin tufișuri”, a spus aceasta pentru cei de la impact.ro.

Invitată în cadrul unui podcast, Bianca a spus că a reușit să ajungă în punctul în care este doar datorită tuturor experiențelor prin care a trecut până acum.

„Am venit în București pentru a-mi urma visul. Nu am terminat facultatea, am făcut doi ani și jumătate la ASE, în Petroșani, după care am abandonat, după care am început alte cursuri la o școală de televiziune. Și acolo m-am pierdut pe drum. Și mi-am dat seama că adevărata școală, care m-a ajutat pe mine să reușesc, este școala vieții. Eu am prietene și cunoștințe cu două-trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu nu am reușit să termin facultatea, dar am tot ce-mi trebuie. Nu pot să spun că am sau n-am regrete că n-am terminat facultatea.

Cred că mi-aș fi dorit foarte tare să devin medic. Dacă aveam capacitatea și resursele financiare la momentul potrivit, cu siguranță terminam Facultatea de Medicină și aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni”, a spus Bianca în cadrul unui podcast…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies