Home Stiri Bianca Drăgușanu a vorbit despre a doua sarcină: „Ne doream foarte mult să fim din nou părinți”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre a doua sarcină: „Ne doream foarte mult să fim din nou părinți”

autor Mirela
109 vizualizari

În urmă cu nu foarte mult timp, s-a zvonit că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată. Prima persoană care a negat a fost Gabi Bădălău, urmând ca a doua reacție să vină chiar din partea fostei prezentatoare.

„Probabil, dacă o să rămân însărcinată, o să vin să spun după patru sau cinci luni, niciodată din prima. Zvonul a pornit de la faptul că noi ne doream foarte mult să fim din nou părinți. Eu am epatat, la un moment, cu aceste lucruri. Apoi, una dintre persoane a dat mai departe și s-a interpretat. Nu este o sarcină la mijloc. O să spun eu când o să fie”, a spus Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni televizate, conform cancan.ro.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit

„A fost o chestie acum câteva săptămâni și, de atunci, la revedere, fiecare pe drumul lui! Mie mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai avem cum să rezonăm în aceeași energie. Atât timp cât eu pot să-mi ofer siguranță singură, pot să-mi ofer protecție singură, pot să-mi ofer cadourile cele mai frumoase, mi le fac singură.

Atât timp cât eu sunt bine pe picioarele mele, nu am nevoie de cineva care nu știe să mă facă fericită. Și mie îmi place viața, dar avem viziuni diferite despre ce ne place. Ne dorim chestii diferite și ne plac chestii diferite.

Mie îmi place să merg la sală, să fac sport, altora le plac mai mult petrecerile și combinațiile, eu nu sunt așa. Eu sunt foarte organizată în viața mea. Duc un stil de viață sănătos, am grijă de copilul meu, merg deseori cu el în vacanțe, stau cu el atât timp cât am timp.

Am afacere, mă trezesc dimineața, merg două ore la sală, vin la atelier, am celelalte contracte de imagine de onorat. Nu am timp să pierd chiar fiecare noapte pe povești despre nimic.”, a spus Bianca Drăgușanu pentru cei de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies