HomeStiri Mondene Bianca Dragusanu: „Acesta este secretul pe care vreau sa vi-l impartasesc…”

Bianca Dragusanu: „Acesta este secretul pe care vreau sa vi-l impartasesc…”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 883 views
bianca-dragusanu-a-devenit-mamica-407371 in Stiri Mondene

Bianca Drăgușanu a povestit în cadrul emisiunii pe care o prezintă de curând, Te vreau lângă mine, momentele prin care a trecut cu o noapte înainte de emisiune.

bianca-dragusanu-a-devenit-mamica-407371

Curprinsă de emoții datorită noului său rol de prezentatoare a emisiunii Te vreau lângă mine, Bianca povestește cât de greu i-a fost să adoarmă și cum a făcut față cu bine tensiunii înainte de emisiune: „Nu ştiu daca se vede pe fața mea, dar eu nu am închis un ochi toată noaptea. Sunt obosită, ruptă. M-am foit până la 4 dimineaţa, am căutat pe internet si am citit ca e lună nouă. Când am aţipit, m-a trezit cea mai scumpă alarmă din viaţa mea, Sofia. Când mă strigă, zice: «Mam, mam, mam!». Ok, adică m-am, m-am trezit. Chiaună de somn, m-am dus, am luat biberonul, într-o mână copilul, într-o mână biberonul. Copilul e deja măricel, imediat face un an, are 12 kg, nu e chiar simplu, dimineața la 4 jumătate să cânți, să zici povești. Într-un final a adormit. M-am pus în pat, bineînțeles că l-am trezit pe Victor. Nu râdeti, știți foarte bine despre ce vorbesc. Partea cea mai frumoasă cu zvarcolitul în pat știți care este? Că Victor nu m-a certat, nu s-a supărat pe mine, nu a plecat în altă cameră. Mai mult decât atât, m-a luat în brațe”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii pe care o prezintă…

„Să ne întelegem, sunt şi eu om, am şi eu momente ale vieţii mele, în care sunt cel mai bun şi mai cuminte şi înţelegător om de pe pământ. Am și partea cealaltă, cu pitici nervoşi. Am lângă mine acasă, un om care îmi oferă foarte multă susținere și foarte multă înțelegere. Și cel mai important este când am eu piticii nervoși de câteva ori pe lună, nu mă provoacă. E vorba despre dragoste. Pe scurt știu că uneori sunt cea mai iubibilă, dar alteori nu te poți înțelege cu mine deloc. Ăsta e secretul pe care vreau să-l împărtașesc cu voi astăzi.”

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed