HomeStiri Bianca Drăgușanu are grave probleme cu sarcina

Bianca Drăgușanu are grave probleme cu sarcina

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 937 views 3 minute timp de citit

Săptămâna aceasta s-a aflat că Bianca Drăgușanu este însărcinată pentru a doua oară. Acum, o nouă veste a ieșit la iveală, însă, de data aceasta, nu este una foarte bună.

Conform celor de la spynews.ro, Bianca Drăgușanu se confruntă cu probleme extrem de grave în ceea ce privește a doua sa sarcină. Mai exact, sarcina ei este una extrauterină, lucru ce pune în pericol venirea pe lume a gemenilor pe care i-ar avea.

Cu toate acestea, pentru cei de la viva.ro, Gabi Bădălău a negat că iubita sa ar fi însărcinată, deși surse din interiorul clinicii la care merge sunt cele care au dat vestea neplăcută.

BIANCA 12

Bianca Drăgușanu este foarte fericită de când a născut-o pe Sofia

„Cel mai frumos sentiment pe care îl trăiesc în ultimul an e atunci când vine dimineața și îmi spune «Te iubesc!». E un sentiment incredibil pe care nu m-am gândit vreodată că o să-l simt. Mă uit la ea și zic «Doamne, îți mulțumesc!». Ea e bateria mea, viața e ca marea, nu o interesează dacă știi să înoți sau nu. Ea e colacul meu de salvare”, a spus Bianca în cadrul unui podcast.

BIANCA 13„În momentul în care Sofia a venit pe lume, a fost o nebunie națională. Toată lumea spunea ca eu am avut o sarcină fake și că am avut o mamă-surogat, pentru că eu, a treia zi, am ieșit din spital într-un corset măsura XS și burta dispăruse instant. Aici a fost nivelul ambiției mele după sarcină, să mă refac foarte rapid și să nu am timp de depresie.

BIANCA 14Am avut tot felul de probleme. În ultimele două luni nu mai poți să dormi, nu-ți găsești nicio poziție, mâinile umflate, picioarele la fel, te doare spatele, nu poți să te îmbraci. Nu am fost singură, am avut familia lângă mine, fostul meu soț era lângă mine. I-am aliniat pe toți și le-am spus ce am nevoie să facă”, a declarat creatoarea de modă în cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed