Home Stiri Bianca Drăgușanu are grijă de Selena, fata lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu are grijă de Selena, fata lui Alex Bodi

autor Buinoschi Andreea
214 vizualizari

Bianca Drăgușanu este „mama vitregă” a fetiței lui Alex Bodi, deoarece mama sa biologică se află în Germania, iar tatăl său este după gratii, de aproximativ două săptămâni. În ciuda faptului că nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu milionarul din Mediaș, se pare că nu se poate dezlipi de fata lui și a decis să o ajute.

Bianca a mers să o ia pe Selena, fiica lui Alex Bodi, de la grădiniță și, când aceasta a văzut-o pe Sofia, fata Biancăi, a sărit în brațele ei. Mai mult decât atât, se pare că nu doar cele două fete se înțeleg foarte bine, ci și mamele lor. În filmulețele postate pe contul ei de Instagram, creatoarea de modă a etichetat-o și pe mama Selenei, fosta soție a afaceristului.

Așadar, cât timp Alex Bodi va fi după gratii, fiica sa, Selena, o va avea pe Bianca alături, în timp ce actuala lui parteneră, Daria Radionova, va avea grijă de toate afacerile sale.

Chiar înainte de a se afla că Alex Bodi este implicat într-o rețea de proxenetism, fosta soție a lui Victor Slav a decis să pună punct relației. Prin intermediul contului ei de Instagram, aceasta a dat de înțeles că a fost bătută de fostul partener și că nu mai vrea să facă parte din viața lui.

„Într-adevăr, sunt foarte multe lucruri pe care eu le-am aflat despre mine în toți acești doi ani! Eu, de exemplu, n-am știut despre mine că pot să tolerez anumite situații. Eu nu am știut despre mine că pot fi manipulată ușor. Eu nu am știut despre mine că am teamă de anumite contexte sau de anumite situații. Eu știu despre mine că am putut! Eu știu despre mine că am putut să mă compromit în anumite situații, cu toate că, știind adevărul, știam ce va urma. Știam că este ca un cerc vicios și știam că voi ajunge tot în același punct dacă iert. Drept dovadă, am ajuns în același punct în care, ca să mă simt eu eliberată, trebuie să vă spun adevărul. Pentru că doar adevărul te eliberează și, da, adevărul se află tot timpul”, a mărturisit Drăgușanu…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..