Home Stiri Bianca Drăgușanu are în plan noi intervenții chirurgicale

Bianca Drăgușanu are în plan noi intervenții chirurgicale

autor Buinoschi Andreea
103 vizualizari

Bianca Drăgușanu este una dintre persoanele publice din România care au cele mai multe operații estetice. Cu toate acestea, de curând, prezentatoarea a declarat că are și alte intervenții chirurgicale în plan, deoarece nu este mulțumită pe deplin de cum arată.

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfectă, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici, pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum”, a spus Bianca Drăgușanu, conform playtech.ro.

În urmă cu doar câteva săptămâni, cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Bianca Drăgușanu a mers la Disneyland Paris. La întoarcerea în țară, fosta iubită a lui Gabi Bădălău a vorbit despre experiența din Franța.

„Tot parcul este o imensă coadă. Cea mai scurtă la care am stat, 56 de minute. Copiii voiau peste tot, cum să-i refuzi? Stăteau câteva secunde în trenulețul groazei, să zicem, apoi o oră la coadă, pentru un alt traseu. Un priority pass costă 20 de euro, l-am luat, dar scurtează așteptarea cu cel mult 20 de minute. Deci, cam tot degeaba… Totul este o japcă acolo! Trebuie să arăți testul Covid, vaccinul… 1.000 de filtre, gențile la control.

E genul de fast food. Acolo numai gogoși, fast food, vată pe băț … Iar la hotel? Mâncarea proastă, trebuie să plătești înainte, nu știi ce iei, te trezești cu ceva aiurea. Am stat în hotelul Disney, care nu avea nici măcar minibar.

Mâncarea e făcută pe repede înainte. Ceva rău și scump. Le-aș cere dublu dacă m-ar vrea din nou acolo. Aș negocia la sânge. Eu am mâncat salată și vită la Steakhouse, cu programare. Am stat trei-patru zile, m-am chinuit să găsesc una. Eu mi-am luat banii cu mine, nu asta a fost problema”, a spus aceasta pentru cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies