Home Stiri Bianca Drăgușanu are un iubit misterios

Bianca Drăgușanu are un iubit misterios

autor Buinoschi Andreea
183 vizualizari

Bianca Drăgușanu a primit în această dimineață un buchet imens de trandafiri. În ciuda faptului că nu a publicat și numele celui care i l-a oferit, se pare că fosta iubită a lui Alex Bodi ar avea un iubit.

Aceasta a devenit una dintre întrebările zilei: are sau nu Bianca pe altcineva? Ieri, aceasta a postat mai multe filmulețe din timpul unei cine pe care a luat-o împreună cu mai multe prietene. La un moment dat, în peisaj și-a făcut apariția și un bărbat, iar mai multe persoane cred că acela este cel care i-a oferit Biancăi florile.

Nu este exclus ca fosta soție a lui Victor Slav să aibă deja pe altcineva. Aceasta a declarat, în urmă cu doar câteva zile, că a pus punct relației cu Bodi din cauza abuzurilor la care a fost supusă. Prin intermediul contului său de Instagram, Bianca a oferit câteva informații despre acest subiect.

„Bună tuturor! Am decis astăzi să încep să vă spun una dintre poveștile vieții mele. Mai exact ultima poveste a vieții mele, care are un cuprins, mai bine zis: un început, apoi un cuprins, apoi un deznodământ și un final incredibil! Stați aproape, pentru că vreau să vă dau detalii în zilele ce urmează, despre fabuloasa poveste a vieții mele! Mai exact, fabuloșii doi ani, ultimii doi ani din viața și fabuloșii ultimii patru ani din viața mea în care a apărut și Sofia.

Știți că Dumnezeu trimite cele mai grele bătălii celor mai puternici soldați. Și da, eu mă consider un soldat puternic din toate punctele de vedere. Eu sunt puternică, pentru că eu îndur. Eu sunt puternică, pentru că eu iert. Eu sunt puternică, pentru că eu cred! Eu sunt puternică, pentru că eu vreau. Eu vreau ca toate lucrurile să fie bine. Eu vreau ca toată lumea să fie împăcată cu sinele, în primul rând”, a declarat creatoarea de modă…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies