Home Stiri Bianca Drăgușanu, comentariu acid la adresa femeilor scunde: „Dacă nu ești înaltă, nu ești om”

Bianca Drăgușanu, comentariu acid la adresa femeilor scunde: „Dacă nu ești înaltă, nu ești om”

autor Mirela
298 views 2 minute timp de citit
  • Bianca Drăgușanu a spus ce părere are despre femeile scunde,.
  • Fosta iubită a lui Alex Bodi este de părere că femeile cele mai frumoase sunt cele înalte.
  • „Mie mi se pare că, dacă nu ești înaltă, nu ești om”, a spus aceasta.

Bianca Drăgușanu a fost invitată în cadrul unei emisiuni online, unde a răspuns mai multor întrebări despre propria persoană și unde a trebuit să spună ce părere are despre diferite lucruri.

La un moment dat, fosta prezentatoare a spus ce părere are despre femeile scunde, făcând referire la Kim Kardashian. Fosta iubită a lui Alex Bodi este de părere că femeile cele mai frumoase sunt cele înalte.

Bianca Drăgușanu consideră înălțimea responsabilă pentru frumusețe

„Mie mi se pare că, dacă nu ești înaltă, nu ești om. Nu mă face să zic lucruri care să… Eu sunt înaltă și îmi plac femeile înalte, dar asta nu înseamnă că am vreo problemă cu femeile care sunt scunde. Au și ele norocul lor, că pot lua papainoage și pot părea înalte.

Ai avantaje și dezavantaje. Fiind mică de înălțime, ai multe avantaje. Mi se pare că femeile cu adevărat frumoase sunt cele înalte. De ce Miss Unvers are peste 1.80m”, a spus Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii „Zig-Zag”.

Fosta prezentatoare susține că fanii ei sunt și cei care vorbesc fel de fel de lucruri despre ea

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate persoane publice de la noi, ceea ce înseamnă că și numărul celor care nu o îndrăgesc este destul de mare.

Aceasta a mărturisit, în cadrul aceleiași emisiuni, că toate persoanele care vorbesc urât despre ea sunt, de fapt, fanii ei. Aceasta este de părere că ei sunt adevărații fani, deoarece ei sunt cei care îi dau mesaje des și își fac fel de fel de conturi false, pentru a-i trimite mesaje.

De asemenea, Bianca Drăgușanu a mărturisit că femeia pe care o admiră foarte mult este Dana Budeanu. Creatoarea de modă este de părere că Dana Budeanu este o femeie puternică ce va face istorie, deoarece nu pune la suflet nimic din ceea ce i se spune.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies