Home Stiri Bianca Drăgușanu continuă seria acuzațiilor. Carmen de la Sălciua nu scapă de furia blondinei

Bianca Drăgușanu continuă seria acuzațiilor. Carmen de la Sălciua nu scapă de furia blondinei

autor Buinoschi Andreea
298 vizualizari

După ce Carmen de la Sălciua a postat o fotografie cu regina Tik Tok-ului, Bianca Drăgușanu a început să o atace pe cântăreața de muzică de petrecere. Se pare că iubita lui Alex Bodi este foarte deranjată de faptul că interpreta a vrut să își crească numărul fanilor și, pentru a face acest lucru, s-a folosit de un caz social.

Carmen de la Sălciua a reacționat, spunând că nu înțelege aceste răutăți gratuite care vin din partea Biancăi și că modul în care a ajutat-o pe femeia nevoiașă nu trebuie să fie făcut public. „Nu contează ce i-am dus, cum am ajutat-o alături de prietenii mei. Eu am pus o poză cu ea din alte motive. M-a cucerit, recunosc. Este o femeie plină de viață, m-a cucerit cu optimismul și buna dispoziție a ei, lucruri pe care le afișează natural în ciuda problemelor pe care le are. În plus, am văzut la ei în casă o familie foarte unită, el o iubește pe Alexandra foarte mult, iar asta m-a impresionat enorm. Oricum nu mă așteptam ca încercarea mea de a face un bine și de a ajute pe alții să genereze asemenea reacții”, a mărturisit Carmen, pentru cei de la WOWBiz.ro.

Acum, Bianca a continuat seria atacurilor, demonstrând că nu se va lăsa așa ușor. „Ați auzit? Nu vă mai uniți împotriva mea, că nu aveți nimic de câștigat și nici de pierdut, părerea mea. Vă pierdeți timpul și energia. Puneți mână de la mână, uniți-vă astea, mai deschideți DEX-ul, că, de bine de rău, se pare că eu nu sunt o agramată și chiar vorbesc limba română corect gramatical.

Știu că, din toți ăștia care ați studiat la Oxford și aterizează la mine pe blog și mă critică… dar, din fericire, nu sunt agramată! Deci, dragile mele cârtițe, voi face o ședință cu voi, dacă vreți să ne unim în fața blocului meu, să punem mână de la mână, leu de la leu, să cumpărăm femeii un set de polonice, să-i facem o bucătărie dacă vreți”, a fost reacția Biancăi Drăgușanu…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies