HomeStiri Mondene Bianca Drăgușanu, criticată dur, după ce a spus că persoanele scunde nu sunt oameni

Bianca Drăgușanu, criticată dur, după ce a spus că persoanele scunde nu sunt oameni

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Bianca Drăgușanu, criticată dur, după ce a spus că persoanele scunde nu sunt oameni (1) in Stiri Mondene
  • În cadrul unui interviu, Bianca Drăgușanu a făcut câteva declarații controversate.
  • Creatoarea de modă a spus că, în opinia ei, persoanele care sunt scunde nu sunt oameni.

În cadrul unui interviu, Bianca Drăgușanu a făcut câteva declarații controversate. Bianca este o persoană înaltă și, folosindu-se de acest lucru, creatoarea de modă a spus că, în opinia ei, persoanele care sunt scunde nu sunt oameni.

Aceasta a specificat faptul că înălțimea chiar contează, din punctul ei de vedere, acesta fiind și motivul pentru care, la concursurile de frumusețe, toate fetele care câștigă sunt înalte.

Bianca Drăgușanu, criticată dur, după ce a spus că persoanele scunde nu sunt oameni (2) in Stiri Mondene

Creatoarea de modă a fost aspru criticată pentru cele întâmplate

Multe au fost persoanele care nu au fost de acord cu aceste afirmații și multe și-au exprimat nemulțumirea în legătură cu afirmațiile vedetei. Printre persoanele care au avut ceva de spus se numără și Mădălina Șerban, o femeie care, din cauza anumitor probleme de sănătate, are o înălțime mult prea mică pentru cât ar fi trebuit să aibă la vârsta ei.

Aceasta a spus că nu este deranjată de afirmațiile pe care Bianca le-a spus, dar susține că aceasta nu are minte, întrucât nu poți face astfel de afirmații care nu au niciun sens. Mai mult decât atât, văduva Piticului Colorado susține că înălțimea nu este deloc relevantă, întrucât ea a văzut multe persoane înalte, dar care nu sunt foarte inteligente.

Bianca Drăgușanu, criticată dur, după ce a spus că persoanele scunde nu sunt oameni (3) in Stiri Mondene

Bianca Drăgușanu a fost pusă la zid pentru afirmațiile sale

„Efectiv, nu gândește. Ea nu s-a pus în postura noastră. Nu știu tot ce a spus, am văzut ceva scris pe Facebook. Însă, ea trebuia să gândească și apoi să facă afirmații. Dacă ieșea copilul ei cu acondroplazia, atunci ce făcea?! Sunt oameni și oameni.

Bianca Drăgușanu, criticată dur, după ce a spus că persoanele scunde nu sunt oameni (4) in Stiri MondeneDar eu una am văzut și persoane de 2 metri care au trebuit să mă ia în brațe, să mă urce undeva la o înălțime și au zis că nu au putere. Nu aveau putere să ridice 37 de kilograme. Când scoatem o vorbă pe gură, trebuie să gândim”, a spus Mădălina, potrivit fanatik.ro.

În continuare, Mădălina a declarat faptul că boala de care suferă și care a făcut-o să nu aibă o înălțime normală nu o împiedică din a face lucrurile pe care trebuie să le facă. Aceasta susține că are multe realizări în viață, de care este mândră, iar aceste lucruri contează mult mai mult decât înălțimea sa…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed