Home Stiri Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Carmen de la Sălciua: „Ești penibilă! Cârtiță disperată!”

Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Carmen de la Sălciua: „Ești penibilă! Cârtiță disperată!”

autor Buinoschi Andreea
323 vizualizari

În ultima vreme, Bianca Drăgușanu a făcut un obicei din a ataca fel de fel de persoane. De curând, victima ei a fost nimeni alta decât atât Carmen de la Sălciua, care s-a pozat alături de Regina Tik Tok-ului, postând poza, ulterior, pe contul său de Instagram.

Bianca a criticat-o dur pe cântăreața de muzică de petrecere, chiar pe contul său de Instagram. Mai mult decât atât, fosta iubită a lui Victor Slav le-a cerut celor care o urmăresc pe Carmen să îi dea unfollow. În opinia sa, cântăreața s-a pozat cu Regina Tik Tok-ului doar pentru a-și crește numărul urmăritorilor și nu pentru a o ajuta.

„Am intrat pe Tik Tok și o văd pe una amărâtă… Dar cu milioane de like-uri. O văd pe altă amărâtă, care e cântăreață de muzică de petrecere, care s-a dus să se pozeze cu amărâta, ca să-și facă ea niște follow-uri și like-uri! Băi, femeie, ești penibilă cu diplomă! Lasă femeia amărâtă în pace! Dați-i unfollow la cârtița asta disperată”, a fost reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu.

Se pare că atacul Biancăi nu a venit din senin și nu acesta ar fi fost motivul care a deranjat-o. În urmă cu câteva luni, Alex Bodi, iubitul Biancăi, i-ar fi împrumutat mașina lui Carmen pentru a o folosi în videoclipul piesei Cât de naivă mă crezi?. După filmarea clipului, artista s-a declarat extrem de încântată de rezultatul final.

„Videoclipul a ieșit fix cum mi-l imaginam! A trebuit să mă obișnuiesc puțin cu șarpele… când mi-a spus instructorul că e posibil să atace dacă e flămând, am început să mă concentrez atât de mult să nu îl supăr cu nimic, încât nici nu știu cum au trecut orele de la filmări! Am ras foarte mult! În momentul în care s-a filmat cadrul cu șarpele, toată lumea stătea deoparte! A doua parte a melodiei am filmat-o în mașina lui Alex Bodi! Din discuția noastră am înțeles că el nu prea dă mașina nimănui, și pe această cale vreau să-i mulțumesc! Unii oameni reușesc să te surprindă plăcut, deși poate sunt ultimii la care te aștepți!”, a declarat Carmen…

Sursa

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies