Bianca Drăgușanu, jigniri la adresa Claudiei Pătrășcanu: „Dovada prostiei întruchipate. E dusă cu pluta femeia”

Share

După ce Claudia Pătrășcanu a spus tot ceea ce avea pe suflet vizavi de Bianca Drăgușanu, creatoarea de modă nu a stat cu mâinile în sân, ci a reacționat imediat. Aceasta a tunat și a fulgerat, spunând lucruri mai puțin frumoase despre fosta soție a lui Gabi Bădălău.

„Această femeie a reacționat ca o femeie plină de ură, gelozie și invidie, este dovada prostiei întruchipate. O analfabetă frustrată și geloasă. Cred că este disperată, pentru că acest bărbat chiar mă iubește și reacția ei vine în urma faptului că am primit o mie de trandafiri. Iar ea este singură și amărâtă. Nu face nimic și se leagă de numele meu. Eu fac ceva, am avut proiecte în televiziune.

Dacă nu știe cine sunt, îi spun eu. Eu sunt o femeie care are proiecte în televiziune de peste 18 ani. Eu sunt Bianca Drăgușanu, despre care ea vorbește și pe care, acum câteva luni, o lăuda și cu care voia să fie prietenă.

Eu sunt acea femeie pe care, fix în urmă cu șase luni, o pupa în c*r și căreia îi trimitea mesaje cât de mult mă apreciază. În urmă cu șase luni, mă făcea femeie puternică și mă aprecia și își dorea să stăm la masă de vorbă. Între timp, văzând că lucrurile au devenit serioase între mine și Gabi, văzând că sunt iubită și apreciată în continuare de toată lumea, femeia își arată colții.

Și, pentru că este nebăgată în seamă, se agață de numele meu. Dacă eu nu aș fi fost, în momentul de față, subiectul divorțului este deja epuizat, ea n-ar mai fi apărut. Așa că, își dorește să se agațe de mine ca o lighioană. Și, agățându-se de numele meu și denigrându-mă pe mine, apare și ea în față mamă perfectă.

Vă spun, nu este nici pe departe mamă perfectă. Ar trebui să-i fie rușine. O mamă perfectă nu-și folosește niciodată copiii ca monede de schimb. Și o mamă perfectă nu-l jignește niciodată pe tatăl copiilor săi, indiferent cât de proastă ar fi relația cu tatăl copiilor ei. Să-i fie rușine pentru toate lucrurile pe care le face! Are deja un proces cu mine, nu știu dacă a primit notificarea, dar o să mai aibă unul. Că ne putem judeca în tribunal și ne putem jigni în media, nu contează. Doar că eu nu pot să folosesc jargoanele astea, pentru că eu nu sunt obișnuită, nu sunt prost crescută ca ea.

Totuși, discrepanța dintre atitudinea ei de acum câteva luni, când îmi dădea mesaje cu cât de mult mă apreciază, și momentul de față mă face să înțeleg că gelozia ei duce spre nebunie, dă dovadă de o femeie foarte rea și complexată. Mie nu are ce să-mi dovedească. Dacă nu aș fi fost eu, nimeni n-ar fi scris de ea, pentru că toată lumea s-a săturat de scandalurile și minciunile ei cu divorțul.

Mă pregătesc să mă întâlnesc și eu cu ea în instanță, cu toate că eu sunt o femeie foarte ocupată, comparativ cu ea. Ea este o femeie care nu face nimic, ea este un fan al meu, de fapt, nu cineva care mă urăște. Are probleme grave la mansardă, asta e părerea mea. Mi se pare și penibilă și amuzantă. Nu am energie să mă cert cu ea, e prea proastă pentru Universul ăsta. E proastă rău de tot…

Asta nu e pe treaba ei. E incultă, a devastat-o gelozia, frustrarea. O să râdă copiii ei de ea, dacă tot folosește copiii în chestiunea asta. E singura mamă de copil din lume care nu știe să facă nimic, doar circ și țigănie. E vai de capul ei, ce să facă și ea, că, dacă nu are cu cine să se certe, se ceartă cu mine. Nu a deranjat-o nimeni cu nimic, e dusă cu pluta femeia, e vai de capul ei, vai mama ei. O amărâtă. O frustrată, penibilă, frustrată”, a spus fosta iubită a lui Gabi Bădălău pentru cancan.ro.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news