Home Stiri Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Claudia Pătrășcanu: „Javră cu patru clase”

Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Claudia Pătrășcanu: „Javră cu patru clase”

autor Buinoschi Andreea
486 vizualizari

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu este departe de a se termina. De data aceasta, cea care a ieșit la atac este chiar Bianca, după ce a auzit ce a spus fosta soție a lui Gabi Bădălău despre ea.

În urmă cu puțin timp, Claudia Pătrășcanu a stat de vorbă cu cei de la cancan.ro și a spus despre Bianca Drăgușanu că este un „pericol public” pentru cei mici. „Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie, dar vreau sa înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei în preajma copiilor mei vreodată, deoarece este un pericol public pentru toți copiii minori. Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea)”, a declarat artista pentru sursa menționată anterior.

Acum, blondina nu a stat prea mult pe gânduri și a reacționat imediat. „Când te latră o javră, ce faci? Te pui în patru labe și latri la ea? #javrăcu4clase”, a scris creatoarea de modă pe pagina sa de Instagram.

În războiul dintre cele două a intervenit și mama Claudiei, Doina, care a făcut mai multe afirmații în cadrul emisiunii XNS. „Problema e că sunt foarte supărată pe această ființă, cum își permite ea să-mi jignească mie copilul? Până când, domnule Capatos, îi trimite mesaje de pe telefonul lui Gabi, o face în tot felul pe Claudia?

Nu pot să-i pronunț numele la așa duduie, își permite ea să jignească pe cineva pe care nu a cunoscut în viața ei. Claudia își crește copiii singură, ea nu se plimbă prin vacanțe cu diverși… Femeia asta, dacă era pe mâna mea, ferească Dumnezeu, dacă eram mama ei, a doua zi, o desfiam”, a spus mama acesteia, extrem de revoltată de atitudinea Biancăi Drăgușanu…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies