Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Iulia Albu: „A păstrat stilul de naftalină”

Share

După ce Iulia Albu a spus că pozele Biancăi Drăgușanu nu sunt direct proporționale cu realitatea, aceasta a izbucnit și a avut o reacție dură la adresa criticului de modă.

Iubita lui Gabi Bădălău nu s-a abținut, ci a spus tot ceea ce avea în minte despre aceasta, legându-se, inclusiv, de stilul vestimentar al criticului de modă.

„Șocant este că ea arată bine față în față, dar nu cum arată pe Instagram. Își asumă asta, ea vrea să fie o fată sexy și asta promovează. Nu prea avem ce comenta la Bianca Drăgușanu, pentru că ea nu a avut nici evoluție, nici involuție din punct de vedere vestimentar. La ea a fost o linie constantă, este aceeași zonă abordată”, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii Poliția modei.

„Ea, orice ar face, a păstrat stilul de naftalină. Îi recomand să fie atentă la ce zice despre mine, pentru că îi fac PR gratuit în stilul meu deja consacrat, iar eu sunt mega gypsy queen”, a spus și Bianca Drăgușanu pentru cei de la playtech.ro.

„Cred că nici ei nu-i place, dar se conformează bugetului. E chiar superbă și mirifică. Eu și dânsa avem, oricum, o relație civilizată și ne iubim în secret. Chiar ne și apreciem, dar tot în secret. Și, dacă stați și o analizați, e tot fanul meu și e tot un fel de apreciere ce face și acum, dar apreciere stilizată.

Până la urmă, dacă m-ar fi lăudat, și-ar fi pierdut farmecul. Și eu la fel, dacă aș fi tăcut fără să o înțep, îmi pierdeam coroana de regină a mahalalei mele stilizate.

Deci, noi două ne facem treaba una cu alta, când e cazul, ca și acum… În rest, ne salutăm, ne sunăm rar, dacă e cazul, și ne apreciem, dar în secret!”, a mai spus aceasta, relatează viva.ro…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news