Home Stiri Bianca Dragusanu: „Daniela s-a transformat într-o plantă”

Bianca Dragusanu: „Daniela s-a transformat într-o plantă”

autor Elena Yvette
388 vizualizari

Bianca Dragusanu nu este de acord cu decizia pe care a luat-o Daniela Crudu de a renunta la postul de asistenta tv de la emisiunea „Un show pacatos”.

Daniela Crudu Bianca Dragusanu

„Nu mă surprinde decizia ei. Din punctul meu de vedere, nu cred că a făcut bine. Evident că viaţa personală este prioritară. Era previzibilă această decizie. Ea s-a retras din viaţa publică. Eu am avut nişte discuţii cu el la telefon şi mi-am dat seama că este posesiv. Tot timpul trebuia să vorbească cu el la telefon”.

„S-ar putea să-şi dorească să devină mamă. Nu ştiu dacă e aşa. Dar eu cred că ea de acum încolo o să devină casnică. N-o să vrea să facă altceva şi nici nu i se permite. Daniela este un suflet curat, o rază de soare aici la voi în emisiune” a declarat Bianca Dragusanu.

[articol „Bianca Dragusanu”]

„Prietenia mea cu Daniela s-a dizolvat în ultima perioadă fiindcă el nu-i permite să vorbească l atelefon nici cu Ani, sora ei. Asta nu e o relaţie, dacă nu există încredere. Eu i-am spus că după patru ani o să tragă linie şi o să-şi dea seama că n-a rămas cu nimic. Daniel aera ca o plantă. Dintr-un copil tonic, îi era frică să danseze ca să nu se supere. Ea trece prin etapa aia periculoasă în care eşti influenţată”.

„Mihai nu o să se liniştească fiindcă Daniela a plecat de la Antena 1. El o iubeşte, dar este posesiv, aşa îşi exprimă el dragostea. Eu şi Cristea ne certam că spuneam nu ştiu ce în emisiune, că purtam nişte haine. Ei se îndrăgostesc de noi la TV, apoi nu le mai place. Asta înseamnă să fii egoist. Daniela ar trebui să înţeleagă nişte lucruri, ea ştie că noi de dorim să se întoarcă aici, locul ei e aici, ea trebuie să înflorească. Viaţa pe care o are acum n-o să fie pe placul ei. Nu-şi doreşte să fie casnică la 23 de ani. Eu nu o văd mamă, nu o văd casnică, n-o văd fericită în această postură”, a mai spus Bianca Dragusanu.

[articol „Daniela Crudu”]

„Mihai este foarte gelos. Vorbeau la telefon mereu, nonstop stăteau pe video. Odată eram la mine în maşină şi i.am spus că eu sunt o femeie cinstită să aibă încredere în mine şi mi-a zis că are încredere în mine, în ea nu are”, a spus Bianca. Asta nu e dragoste”, a povestit roscata.”

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies