Home Stiri Bianca Drăgușanu dă de pământ cu vedetele care susțin că au fost infectate cu noul coronavirus: „Se vindecă în trei zile, ca prin minune”

Bianca Drăgușanu dă de pământ cu vedetele care susțin că au fost infectate cu noul coronavirus: „Se vindecă în trei zile, ca prin minune”

autor Buinoschi Andreea
202 vizualizari

De curând, Bianca Drăgușanu a mărturisit faptul că a răcit și nu vrea să îi mintă pe cei din jur spunând că are coronavirus, așa cum au făcut-o alte vedete, conform spuselor sale. Deoarece a făcut publică informația conform căreia a răcit, iubita lui Alex Bodi a fost convinsă că va fi sunată și i se va oferi o sumă de bani generoasă, pentru a spune că are coronavirus.

2

„Mă încearcă o răceală, mă ustură gâtul. Responsabilă pentru această situație este fiica mea, Sofia, și, pentru că se poartă printre vedete această situație cu corona, sunt curioasă dacă apare vreo ofertă și să-mi zică cineva că, vezi Doamne, să mă fi prins și pe mine corona! E un mare trend printre vedete. La ora 03:00 au corona și se vindecă în trei zile, ca prin minune, și apar iar pe sticlă”, a spus aceasta pe contul său de Instagram.

3

„Sunt răcită, cred, dar altceva n-o să am niciodată, pe nicio sumă. Nu există o sumă de bani pentru care, dacă aș răci, să mint poporul cu televizorul și să spun că am corona sau altceva. Terminați cu vrăjelile astea. Nu există!”, a mai completat vedeta.

„Cred că v-ați dat seama că vor termina mafioții ăștia cu campaniile și alegerile lor și apoi o să vedeți voi restricții. Deci, după ce se termină cu votul, o să vezi tu cum iese virusul pe străzi înainte de 12 noaptea. Iese de la 3, 4 ziua, că așa e el, virus din ăla șmecher”, a mai comentat Bianca ironic, pe rețelele sociale.

4

„Pe la jumătatea lui octombrie, să vedeți voi cum domnul virus vrea să închidă malluri, vrea să închidă magazine iar. Chiar am o problemă cu acest virus, care, efectiv, ne ia viața…

Vreau ca lumea să meargă la școală, vreau ca toate lucrurile să redevină la normal. Să mă lăsați cu vrăjeala asta, cu virușii voștri. Și, apropo de asta, vreau să fie nunți, miresele mele și-au ridicat rochiile”, a mai spus aceasta, fiind vizibil deranjată.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies