Home Stiri Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste pentru Cătălin Botezatu: „Te iubesc pentru totdeauna”

Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste pentru Cătălin Botezatu: „Te iubesc pentru totdeauna”

autor Buinoschi Andreea
187 vizualizari

Ieri seară, Bianca Drăgușanu a surprins pe toată lumea, după ce i-a urat „La mulți ani!” lui Cătălin Botezatu, fostul ei iubit. În ciuda faptului că s-au despărțit în urmă cu mulți ani, aceștia încă țin unul la altul și nu se sfiesc să recunoască acest lucru ori de câte ori au ocazia.

Ieri, creatorul de modă a împlinit vârsta de 54 de ani, iar Bianca s-a numărat printre persoanele care s-au gândit la el în această zi. „La mulţi ani, rege al tuturor! Te iubesc pentru totdeauna”, a spus fosta soție a lui Victor Slav, spre surprinderea tuturor.

Relația Biancăi și a lui Cătălin s-a terminat în anul 2013 și, din acel moment, designerul nu a mai fost văzut la brațul altei femei.

„Mă regăsesc bine în singurătatea mea și efectiv nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite, să îi faci toate poftele. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine și, nu în ultimul rând, chiar dacă am o maturitate profesională, să cultiv ceea ce am făcut până acum din punct de vedere profesional.

Ar trebui să găsesc o femeie care să mă înțeleagă, să aibă și acest simț al aventurii, ca și mine, să îmi înțeleagă munca”, a mărturisit creatorul de modă în urmă cu ceva timp.

După ce s-a aflat că blondina și Bodi nu mai sunt împreună, Cătălin a fost foarte surprins de această veste și i-a urat fostei iubite toate cele bune…

„S-au despărțit din nou?! Nu știu ce să zic. Eu cred că ea trebuia să rămână cu băiatul acela. Părea un băiat bun. Așa cred eu, e părerea mea neavizată. Dacă ea e mai fericită așa sau alături de alt bărbat, e treaba ei”, a declarat Cătălin Botezatu,  potrivit celor de la cancan.ro.

Sursa

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..