HomeStiri Mondene Bianca Drăguşanu, declaraţie

Bianca Drăguşanu, declaraţie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 864 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/03/m_bianca-dragusanu_1403107723_0.jpg

Deşi îşi doresc de ceva timp să devină părinţi, se pare că visul Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav pare să devină un nou subiect monden, având în vedere că cei doi refuză să ofere un răspuns afirmativ în acest sens. 

m_bianca-dragusanu_1403107723_0

De curând, Bianca a fost invitată la o emisiune, unde, deşi a fost întrebată despre sarcină, cu greu a oferit câteva răspunsuri.

Deşi îşi doreşte foarte mult să devină mămică, se pare că aceasta refuză să facă prea multe comentarii în legătură cu acest subiect. Cu toate că nu a recunoscut dacă e însărcinată sau nu, Bianca a fost de acord să spună ce nume i-ar plăcea să poarte copilaşul său.

„Victor a ieșit din lumea asta a showbizului și nu mai vrea să revină. Nu își dorește. Suntem încă împreună pentru că așa a vrut Dumnezeu. Sper să fie așa, să fie de durată, să fie ce trebuie. Nu pot să știu dacă va fi pentru totdeauna. Suntem maturi, putem fi fericiți, împăcați cu noi. Nu m-am gândit la încă o nuntă. Nu văd farmecul încă unei nunți. De ce m-aș mai mărita? Am trăit momentul ăla intens. De ce să o mai fac încă o dată?! Nu ar mai fi aceleași emoții”, a declarat  Bianca în cadrul emisiunii.

În ceea ce priveşte posibilul nume pentru copilul său, aceasta a afirmat:

„Valentina e o gravidă foarte frumoasă, o admir, e activă, emană fericire prin toți porii, mi se pare normal să faci sport. Dacă aș fi însărcinată, nu aș spune. S-a speculat mult pe acest subiect. Nu e cazul să vorbesc, nu o să mă apuc să fac teste ca altele în direct. Îmi doresc mult un copil. Numele de Valentina îmi place mult și numele Vladimir. Amândoi ne dorim o fetiță. Îmi place că e cu «v» de la Victor, are o rezonanță aparte. Și Maria îmi place, Gabriela… Nu aș vrea ca Victor să asiste la naștere. Ține de intimitatea femeii, de ce să vadă așa ceva. Dacă își dorește, să se uite pe youtube. Dar oricum nu își dorește”. 

Deşi au întâmpinat ceva probleme în relaţia lor, se pare că acum Bianca şi Victor se iubesc la fel de mult, ba chiar mai mult decât la începutul relaţiei lor, şi vor să aibă cât mai curând un copilaş. Cei doi s-au cunoscut acum câţiva ani, în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”, şi de atunci au rămas împreună.

iulia-vantur-bianca-dragusanu-si-victor-slav-implinesc-minunea-dansului-la-protv_3

Sursa photo: bzi.ro; sport.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed