Home Stiri Bianca Drăgușanu, declarații acide la adresa celor care îi critică aspectul fizic: „Păi ce sunteți voi, amețitelor?”

Bianca Drăgușanu, declarații acide la adresa celor care îi critică aspectul fizic: „Păi ce sunteți voi, amețitelor?”

autor Buinoschi Andreea
260 vizualizari

Bianca Drăgușanu a reacționat, după ce mai multe persoane au avut lucruri mai puțin frumoase de spus la adresa ei. Vedeta susține că, deși femeile o critică, și-ar dori să arate ca ea, acesta fiind și motivul pentru care sunt inspirate de look-ul său.

„Astea care,  «Domn’le, nu îmi place de tine, ai buzele nu știu cum, porți peruca aia, nu știu care», iar ele se duc cu poza mea la stilist. Păi ce sunteți voi, amețitelor?”, a spus fosta soție a lui Alex Bodi.

La începutul acestei luni, Gabi Bădălău declara că el și Bianca au pus punct relației definitiv și că, în ciuda a ceea ce s-a zvonit, nu urmau să ajungă în fața altarului.

„Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă.

Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație. Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun.

Sper că este ultima oară când vorbesc despre acest subiect. Sper că am fost destul de clar și înțelept și îmi doresc ca toată lumea să fie bine. Am considerat de comun acord că această relație nu duce nicăieri și Bianca merită ceva mai bun decât mine. Suntem diferiți ca oameni, ne dorim lucruri diferite. Am decis de comun acord”, a spus Bădălău pentru cei de la Antena Stars…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies