HomeStiri Mondene Bianca Drăgușanu, declarații despre diabetul cu care se confruntă

Bianca Drăgușanu, declarații despre diabetul cu care se confruntă

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 876 views
Bianca Drăgușanu a trebuit să scoată o avere din buzunat pentru a rămâne însărcinate in Stiri Mondene

Bianca Drăgușanu a fost și de data aceasta la fel de sinceră despre lucrurile prin care trece și a declarat că suferă de o boală destul de gravă. Mai exact, fosta prezentatoare se confruntă cu diabetul și a povestit despre modul în care s-a îmbolnăvit, dar și ce trebuie să facă în continuare, mai ales că este nevoită să țină o dietă drastică, pentru ca situația să nu se agraveze în niciun fel.

Bianca Drăgușanu, mesaj tăios pentru mama lui Bădălău „Du-te-n papuc!” in Stiri Mondene„Eu sunt bine, orice ar fi. Sunt foarte bine eu, dar mănânc fără zahăr, pentru că nu am voie zahăr. Și, dacă mănânc zahăr, mi se face rău”, a spus Bianca, potrivit a1.ro.

Bianca Drăgușanu, declarații despre diabetul cu care se confruntă in Stiri Mondene„Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. (…) Am descoperit în urma unor analize că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict”, a mai spus aceasta pentru unica.ro.

Bianca Drăgușanu a trecut prin stări dificile

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a vorbit despre stările pe care le are. Aceasta și-a deschis sufletul și le-a spus internauților că nu are o stare foarte bună, motiv pentru care spera ca ziua respectivă să nu îi aducă niciun eveniment neplăcut.

Iată cum a reacționat familia lui Bădălău cu privire la sarcina Biancăi Drăgușanu! in Stiri Mondene„Sunt multe clipe ale vieții mele când nu pot să îmi ascund sentimentele, pentru că eu nu pot fi falsă sau perversă. Astăzi simt că, dacă ceva mă provoacă, am să dau curs stării și imaginației pe care le am. Sper să nu fiu provocată de nimeni. Parcă sunt într-o stare de război. Îmi fierbe sângele în vene, fix îmi fierbe sângele în vene. Îmi doresc din suflet ca această zi să se termine bine și să nu apară nimic care să-mi influențeze starea”, a spus Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed