HomeStiri Mondene Bianca Drăgușanu, declarații despre fostele relații

Bianca Drăgușanu, declarații despre fostele relații

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
1 in Stiri Mondene

Bianca Drăgușanu a trecut prin mai multe relații până să întâlnească iubirea adevărată alături de Victor Slav, cu care are o relație solidă.

1 in Stiri Mondene

Vedeta a făcut dezvăluiri despre trecutul său și foștii săi iubiți, mărturisind că, de multe ori, ea se simțea mult mai „bărbată” decât ei în relație, aceștia nereușind să o împlinească cu adevărat…

in Stiri Mondene

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, „Te vreau lângă mine”, Bianca a făcut câteva dezvăluiri uimitoare: „În weekend am fost la Timișoara, că nu am niciodată timp să mă odihnesc. Am fost la dentist. Dentistul meu este de acolo și îi sunt fidelă de peste 12 ani. Am mers cu avionul, iar vecinul meu de scaun citea o carte foarte mișto, am mai tras și eu cu ochiul. L-am enervat pe om și mi-a dat mie cartea. La un moment dat era un paragraf care zicea cam așa: «Cei mai buni educatori ai femeilor sunt bărbații. Nimeni nu învață mai bine femeia sa se bazeze numai pe ea». Până să am o relație cu soțul meu, am trecut prin mai multe relații în care ma simțeam eu mai «bărbată». Eu schimbam becuri în casă, eu aduceam mai mulți bani. Sunt de părere că bărbatul trebuie să fie stâlpul casei”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed