Home Stiri Bianca Drăgușanu, declarații tulburătoare în urma divorțului de Alex Bodi: „Fetița mea a luat parte la niște scene la care…”

Bianca Drăgușanu, declarații tulburătoare în urma divorțului de Alex Bodi: „Fetița mea a luat parte la niște scene la care…”

autor Negriu Elena
736 vizualizari

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au semnat actele de divorț la notar pe data de 10 martie,

iar de curând blondina a fost invitată la Teo Show, unde a făcut declarații tulburătoare referitoare la tot ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme între ea și fostul soț.

2

Totodată, aceasta a dezvăluit și detalii despre scenele pline de tensiune la care a asistat fiica ei, Sofia.

„A venit și el la restaurantul în care am fost eu. La modul general, viața mea începe diferit de astăzi. Sunt o femeie liberă.

3

Sfătuiesc femeile care trăiesc într-o relație vicioasă, toxică, să iasă din relația asta.

Din partea mea a fost iubire. Atât timp cât respecți un om, nu ai cum să-l înșeli. Așa cum a spus soțul meu, stăteam într-o chestie în care nu eram fericită.

Atunci când consider că nu sunt în siguranță.

Pentru mine siguranța fetiței mele este cea mai importantă. Ea a luat parte la niște scene la care nu ar fi trebuit să asiste un copil de trei ani jumătate.

Mie îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, în general sunt foarte inteligenți.

Copilul meu era trist. Îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Eu am început o altă viață de azi…

Cât de vesel poate fi un copil, la 1:30? Cu patru polițiști, cu mama, care plângea, și cu mine cum eram?”, a declarat Bianca Drăgușanu în platoul emisiunii Teo Show.

Sursa: viva.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies