Bianca Drăguşanu despre mama sa: „Mama este bine acum. Are sprijinul meu şi al lui Victor”

Share

Frumoasa Bianca Drăguşanu (34 de ani) a vorbit în cadrul unui interviu oferit unei reviste locale despre starea de sănătate a mamei sale, Madi Drăguşanu (55 de ani), suspectată de cancer de piele.

bianca-dragusanu1

Cancerul de piele a apărut după ce acum câţiva ani, medicul mamei sale i-a extirpat un neg, care şi-a schimbat mărimea şi forma, de-a lungul anilor, lucru ce a început să o îngrijoreze pe mama Biancăi.

Astăzi, Madi este momentan sub observaţia medicilor, care urmează să stabilească dacă va urma un tratament specific.

„Mama este bine acum. Are sprijinul meu şi al lui Victor. Stă la mine o perioadă pentru că trebuie să o duc din două în două zile la control. Medicul estetician, la care m-am operat şi eu, şi-a dat seama imediat despre ce este vorba. Ne-a spus că a operat aşa ceva şi este mai bine pentru ea să fie îndepărtat. Asta am şi făcut, pentru că exista riscul ca în timp ca problema să se extindă pe toată suprafaţa nasului. Nu i-am făcut mamei rinoplastie, aşa cum s-a scris. Mai degrabă la vârsta ei i-aş fi făcut un lifting, că are 55 de ani. I s-a recoltat piele de pe braţ pentru a i se acoperi ce i s-a scos. Rămăsese acolo practic o gaură în nas. Mama a fost în stare de şoc, însă acum este optimistă şi aşa trebuie să fie”, a declarat Bianca, în cadrul interviului.

„Îl tot rupea, sângera, dar apărea la loc. Asta s-a întâmplat timp de doi ani, până când mi-a spus şi am dus-o la esteticianul meu”, a completat Bianca…

Aceasta a mai declarat că mama sa a fost operată la clinica privată a medicului său estetician, Călin Doboş.

 bianca_si_mama_ei
Surse foto: click.ro; reginele.ro

Share
Abonează-te pe:Yve.ro news