Home Stiri Bianca Drăgușanu, despre momentul în care a fost găsită leșinată pe podea

Bianca Drăgușanu, despre momentul în care a fost găsită leșinată pe podea

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 538 views 3 minute timp de citit

După ce a apărut un filmuleț în care Bianca este întinsă pe podea, menționând că leșinul a fost cauzat de bătăile încasate din partea lui Alex Bodi, afaceristul a publicat un filmuleț în care fosta prezentatoare îi spune mamei sale că totul are legătură cu niște pastile pe care le-a luat, nu cu bătăile din partea lui.

Bianca Drăgușanu: „Mama, hai să-ți explic. Te rog, ascultă-mă o secundă! Dar ascultă-mă! Ascultă-mă! Vorbesc eu o secundă acum. Te rog, ascultă-mă și iartă-mă! Te implor, ascultă-mă! Eu… Hai să-ți explic ce am făcut acum, ca să înțelegi și tu, că el se impacientează foarte tare. Acum sunt la farmacie, îmi cumpără niște lucruri, vitamina C.

Doar îți povestesc. Noi, aseară, am ieșit la restaurant, frumos, elegant, m-a scos la cină, omul nu a avut nicio problemă cu mine, s-a purtat frumos. Eu, din frustrare că a șters niște poze cu mine, am început să șterg și eu poze cu el și, atunci, i-am dat foc. El s-a enervat și mi-a luat mie telefonul. Și, atunci, acolo, ne-am smucit unul pe altul în restaurant, ne-am îmbrâncit”.

Mama Biancăi Drăgușanu: „Te-a lovit?”.

Bianca Drăgușanu, ultima parte fiind pentru Alex Bodi: „Nu, mamă, ascultă-mă. Pot să îi zic?”.

Alex Bodi: „Nu am treabă, vorbește, treaba ta, vreau doar să-i explici că nu am dat în tine, ca să înțeleagă, apoi ies din mașină”.

Bianca Drăgușanu: „El mi-a luat mie telefonul și că îmi șterge toate pozele de pe Insta și nu știu ce și ce a zis el acolo, la nervi. M-a lăsat acasă, frumos, și a plecat. Eu, când am rămas acasă singură… E, când am rămas acasă singură, de panicată că poate să pună poze cu mine în [email protected]#$l gol, gen, și le pune pe Instagram sau Facebook și ne facem de râs, de ne știe toată țara și ne facem de [email protected]#@t, eu am luat două pastile de un miligram de X***x, nu mai mult, că le aveam într-o folie din aia cu opt pastile. Erau luate și mai rămăseseră două”.

Alex Bodi: „Mie mi-ai zis că ai luat patru”…

Bianca Drăgușanu: „De un miligram… Ascultă-mă! Doar două pastile am luat din folia care era goală deja. El a venit la mine, eu dormeam, nu am răspuns. Apoi a venit cu Horia, că el avea cheia. Și eu eram căzută pe jos, nu știu ce am făcut. El m-a luat, a chemat doctor, mi-a dat să beau lapte, am vomitat, m-a spălat pe față, m-a pus în pat”, a fost discuția purtată de Bianca, potrivit cancan.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies