Home Stiri Bianca Drăgușanu, despre operațiile estetice: „Eu o să mă operez până mor”

Bianca Drăgușanu, despre operațiile estetice: „Eu o să mă operez până mor”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 993 views 2 minute timp de citit

Recent, Bianca Drăgușanu a oferit replici la adresa celor care spun răutăți ce au la bază operațiile estetice pe care și le-a făcut.

Aceasta a ieșit mereu în evidență prin prisma retușurilor pe care și le-a făcut în privința fizicului său, iar foarte multe persoane au tot criticat-o din acest motiv. Celebra blondă nu pune la suflet răutățile, ci își menține în continuare părerea și face întocmai după cum dorește, susținând că nu va renunța la a își face intervenții.

„Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată. Eu nu am ascuns asta niciodată. Nu am venit ca unele să zic ca mi s-au umflat buzele, pentru că am mâncat ardei iute sau ca mi-am pus nu ştiu ce măşti şi de aia nu mai am riduri.

Eu am recunoscut toate intervențiile. Dacă nu le convine la unii invidioși, e problema lor. Eu o sa ma operez până mor”, a spus Bianca Drăgușanu.

Aceasta a vorbit, recent, și despre relația pe care o are cu Victor Slav, tatăl fetiței lor.

„Eu nu îmi fac planuri, pentru că Dumnezeu ar râde de mine, pentru că eu nu îmi planific nimic. Eu nu îmi fac planuri pentru că Dumnezeu știe ce are pus deoparte și Dumnezeu ce are pregătit pentru mine. Am mai spus despre Victor că este un bărbat extraordinar și tocmai de asta este tatăl copilului meu, dar poate la anul pe vremea asta o să mai am un copil cu un alt bărbat.

Eu cu Victor am încheiat relația de comun acord, am rămas prieteni. El și-a făcut altă relație, eu sunt acum într-o altă relație. Dacă este singur, să fie sănătos și să își găsească pe cineva care i se potrivește mănușă, dacă nu, să încerce până o nimerește…

Eu nu-i urez decât de bine și îl susțin în tot ce urmează să facă. Dacă are nevoie de mine, sunt prezentă să-l ajut cu sfaturi sau să vorbim de copilul nostru. Dar la modul general pe mine nu mă interesează de Victor și nu mă interesează relațiile lui și viața lui personală”, a spus aceasta.

Surse: spynews.ro, wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies