HomeStiri Mondene Bianca Drăgușanu, despre Victor Slav: „Am avut un singur bărbat în viața mea”

Bianca Drăgușanu, despre Victor Slav: „Am avut un singur bărbat în viața mea”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 968 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/05/Bianca-Dragusanu-despre-Victor-Slav-Am-avut-un-singur-barbat-in-viata-mea.jpeg

După o relație tumultuoasă cu Alex Bodi, ce s-a încheiat recent, Bianca Drăgușanu a reflectat asupra propriei vieți și a făcut declarații inedite într-un interviu pe care l-a acordat în cadrul unei emisiuni TV, la scurt timp după ce a apărut în presă vestea separării.

Bianca Dragusanu, despre Victor Slav - Am avut un singur barbat in viata mea in Stiri Mondene

Bianca Drăgușanu a făcut destăinuiri emoționante ce îl vizează pe fostul său soț, Victor Slav, care este totodată și tatăl fetiței sale, Sofia.

„Până în momentul de față, am avut un singur bărbat în viața mea, care se numește Victor Slav și care este tatăl copilului meu. Restul au fost experiențe. Unele plăcute, unele mai puțin plăcute, unele de la care am avut ce învăța. Nimic nu este întâmplător din viață. Toți oamenii pe care Dumnezeu mi-i trimite, mi-i trimite cu un scop. (…) Planul meu cu Victor mi-a reușit. Singurul plan care mi-a reușit! El este un bărbat extraordinar, nu am nimic ce să-i reproșez”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Blonda a recunoscut că, deși în urmă cu ceva timp excludea posibilitatea de a mai avea copii, acum îi surâde această idee și ar fi extrem de încântată dacă ar mai avea încă două fetițe:

„Dacă până acum câțiva ani eram de părere că nu mai vreau copii, pentru că Sofia este ceva foarte mult și foarte greu și perioada sarcinii a fost grea, chiar dacă n-a părut grea, parcă… nu neapărat că-mi lipsește, dar mi-aș dori un Crăciun la o masă mare, cu mulți copii. Și parcă ar fi frumos, așa… într-un context, cândva… încă două fetițe!”.

Fiind întrebată cum ar trebui să arate tatăl celor două fetițe, Bianca nu a stat pe gânduri și, cu toate că nu a dat nume, a oferit o descriere care a pus pe toată lumea pe jar, întrucât i se potrivește în totalitate lui Victor Slav…

„Înalt, puternic, echilibrat și un bărbat care știe ce vrea. Nu insinuez nimic! Eu nu știu… ce-ți spun eu ție! Nu știu, nu-mi fac planuri pentru că Dumnezeu mi-l va trimite”, a adăugat aceasta cu zâmbetul pe buze.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed