Home Stiri Mondene Bianca Dragusanu, detalii intime din relatia cu Victor Slav: „Cand am ajuns prima oara acasa la Victor, l-am intrebat…”

Bianca Dragusanu, detalii intime din relatia cu Victor Slav: „Cand am ajuns prima oara acasa la Victor, l-am intrebat…”

autor Tudor Irina
871 views

Bianca Drăgușanu și Victor Slav formează unul dintre cele mai celebre cupluri din showbizul românesc.

Cu toate că sunt de obicei discreți când vine vorba de relația lor, Bianca mai relatează uneori diverse detalii, spre deliciul fanilor, care sunt curioși să afle cât mai multe picanterii din viața lor.

Vedeta a relatat în cadrul emisiunii „Te Vreau Lângă Mine” amănunte inedite legate de viața ei alături de Victor Slav, mai exact, de la începutul relației lor. Aceasta a povestit care a fost primul lucru care s-a petrecut atunci când a mers pentru prima dată acasă la iubitul ei.

Bianca a declarat că în acele momente și-a dat seama că îi lipsește ceva important din garderobă și l-a întrebat dacă are cumva un asemenea obiect de care avea nevoie, dar totodată și-a dat seama că, de fapt, dacă ar fi avut, s-ar fi supărat pe el.

„Am alergat, am avut o dramă în cabină. Am deschis dulapul și au cazut peste mine toate hainele: rochițele, pantofii, tot ce aveam acolo. Am adus cam multe și trebuia să aerisesc. Așa mi-am adus aminte de primii pasi în relația cu iubitul meu: dulapul e foarte important într-un cuplu. Vă fac imediat filosofia dulapului.

De la o periuță de dinți am început și eu. Când am ajuns la el acasă, prima oară l-am întrebat: «Nu ai cumva un elastic de păr?!». Era culmea să zică: «Da»!”.

Se pare că Victor Slav a trecut cu brio testul, iar iubita sa, Bianca Drăgușanu, a fost mulțumită, constatând că îi este fidel și că, mai în glumă, mai în serios, acesta nu are de gând să își lase plete…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed