Home Stiri Bianca Drăgușanu elucidează misterul relației cu Gabi Bădălău: „Eu știu ce vreau și ei se pierd pe drum”

Bianca Drăgușanu elucidează misterul relației cu Gabi Bădălău: „Eu știu ce vreau și ei se pierd pe drum”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 318 views 3 minute timp de citit
  • Bianca Drăgușanu a avut o viață tumultoasă din punct de vedere sentimental, iar acest lucru are loc și în relația cu Gabi Bădălău.
  • Bianca dă de înțeles că ea și omul de afaceri nu mai formează un cuplu.
  • În urmă cu doar câteva săptămâni, aceasta declara că relația lor a ajuns la final.

Bianca Drăgușanu continuă să aibă o viață sentimentală ce reprezintă un subiect de interes pentru fanii acesteia. Nici relația cu Gabi Bădălău nu este foarte diferită de cele pe care le-a avut până acum, deoarece, și de data aceasta, ba se împacă, ba se desparte.

Bianca Drăgușanu pare că, la ora actuală, este o femeie singură

Recent, creatoarea de modă a acordat un interviu pentru Antena Stars din care reiese că nu mai are o relație cu Gabi Bădălău și a spus și motivele pentru care decide să pună punct unei povești de iubire.

„Eu știu ce vreau și ei se pierd pe drum. Eu îmi doresc un bărbat puternic, un bărbat asumat, un bărbat matur, un bărbat care să înțeleagă că timpul este cel mai prețios lucru pe care poate să mi-l ofere și nu costă bani. Bineînțeles că îmi doresc lângă mine și un bărbat puternic financiar. Dacă nu are mai mulți bani decât mine, eu nu-l văd puternic”, a spus Bianca Drăgușanu pentru sursa menționată anterior.

Fosta prezentatoare anunța, în urmă cu ceva timp, despărțirea definitivă

„E vorba de corazon, acum nu știm, nu am zis neapărat că nu, nici că da. Există niște sentimente care nu se pot șterge cu buretele. Și, indiferent ce ar spune lumea, între noi chiar a fost o dragoste frumoasă și adevărată. Acum, că eu nu vreau să mai vorbesc, să mai dau detalii, pentru că nu cred în promisiuni și nu cred în lucruri din astea efemere, e partea a doua. Nu vreau să mai vorbesc despre chestia asta și mă abțin pe cât pot.

A fost o chestie acum câteva săptămâni și, de atunci, la revedere, fiecare pe drumul lui! Mie mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai avem cum să rezonăm în aceeași energie. Atât timp cât eu pot să-mi ofer siguranță singură, pot să-mi ofer protecție singură, pot să-mi ofer cadourile cele mai frumoase, mi le fac singură.

Atât timp cât eu sunt bine pe picioarele mele, nu am nevoie de cineva care nu știe să mă facă fericită. Și mie îmi place viața, dar avem viziuni diferite despre ce ne place. Ne dorim chestii diferite și ne plac chestii diferite”, a spus aceasta pentru cei de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies