Home Stiri Bianca Drăgușanu este foc și pară. Cum a reacționat aceasta după ce a auzit ceea ce a spus Claudia Pătrășcanu despre relația pe care o are cu Gabi Bădălău?

Bianca Drăgușanu este foc și pară. Cum a reacționat aceasta după ce a auzit ceea ce a spus Claudia Pătrășcanu despre relația pe care o are cu Gabi Bădălău?

autor Bodnar Anca
184 views 3 minute timp de citit
  • Claudia Pătrășcanu a vorbit despre relația pe care Bianca Drăgușanu o are cu Gabi Bădălău
  • Artista ar fi aflat de la copii modul în care Bianca Drăgușanu se comportă cu fostul ei soț
  • La auzul spuselor Claudiei, Bianca Drăgușanu a răbufnit. Ce a spus aceastra despre cele auzite

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație extrem de mediatizată, aceasta fiind mereu în ochii publicului și presei. Fosta soție a afaceristului, Claudia Pătrășcanu, cea cu care acesta are și copii, a făcut publice unele informații pe care aceasta le-ar fi aflat de la cei mici, aspect ce a deranjat-o la culme pe Bianca Drăgușanu.

Ce a dezvăluit Claudia Pătrășcanu despre relația fostului ei soț cu Bianca Drăgușanu?

Se pare că relația dintre Gabi Bădălău nu este una doar lapte și miere, iar acest lucru a fost dezvăluit chiar de fosta soție a afaceristului. Aceasta a menționat faptul că cei doi copii ai ei, pe care ii are cu Gabi Bădălău, nu se simt de loc bine în preajma noii iubite  a tatălui lor.

„Copiii nu vor să o cunoască din ce motiv? Pentru asistă la tot felul de discuții între ea și tatăl lor. Cred că niciun copil nu acceptă în viața asta să își audă tatăl suferind sau să vadă cum este jignit, cum este bătut. Când copiii ascultă și asistă la tot felul de discuții între ei doi, vin și mă întreabă ce înseamnă cuvinte pornografice și trebuie să le explic. Copiii au fost înjurați, mi-au spus cuvânt cu cuvânt. Când vezi o femeie că țipă la tatăl tău, ți-l zgârie pe gât de îi țâșnește sângele, ți-l înjură, îți înjură familia. Cum să vrea un copil sa te cunoască.

Acum o să iasă niște flăcări. Cunosc situația. Nu mai vreau amenințări. Există poliție, dacă e o să îi deschid și proces.”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu nu a putut să treacă nepăsătoare peste aceste declarații, și a răbufnit. Vedeta și-a spus punctul de vedere public, într-un mod specific.

„Femeia e clar plecată cu pluta, are crize de gelozie, de frustrare, în mod periodic în ceea ce mă privește. Se contrazice de două ori pe propoziție, iar ca exemplu a zis că nu o interesează persoana mea. Dacă nu o intersează persoana mea de ce vorbește? Consider că pe ea nu o bagă nimeni în seamă cu meseria cu care se bate în piept că o are. Minte, aberează și se penibilizează singură.

A ajuns foarte departe cu circul ăsta penibil pe care îl tot face. Am mesajele dânsei pe care o să le pun la dispoziția avocatului și presei, să vedeți cine pe cine amenință, sunt amenințată de această femeie care din partea mea nu merită niciun scuipat, că îi dau valoare numai când vorbesc despre ea.

Este de-a dreptul penibil să vii să te lauzi cu câștiguri pe care oricum nu le-ai dobândit vreodată, să vii să te compari vreodată cu mine, să vii să vorbești despre mine și mai ales să-l suni pe tatăl copilului meu, Victor Slav, să-i vorbească urât despre mine. E atât de disperată încât a ajuns să facă gesturi de necontrolat. Până și Victor i-a închis telefonul și a spus că e de Spitalul 9”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru SpyNews.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies