Home ARTICOLE SLIDER Bianca Dragusanu: „Eu nu vreau sa divortez”

Bianca Dragusanu: „Eu nu vreau sa divortez”

autor Elena Yvette
102 vizualizari

Victor Slav a depus actele de divort, dar in timp de 30 de zile prezentatorul tv si Bianca au timp sa se razgandeasca.

Bianca Dragusanu

Intr-un interviu pentru emisiunea „La Maruta”, Bianca a spus ca nu vrea sa divorteze: „Sunt dezamagita, sunt stabila, echilibrata si incerc sa iau lucruile exact asa cum mi se dau. Nu am sarbatorit niciodata Ziua Indragostitilor in mod special, asa ca nu vad de ce as face-o acum…

E un lucru pe care mi l-am asumat si pe care il regret cel mai mult. Puteam sa nu zic, asa cum au facut altele. Vom divorta, am bagat acetele, avem 30 de zile…Eu nu mi-am dorit acest lucru, poate lucrurile se vor schimba.

E si ziua mea atunci, asa ca e foarte greu…”

„In 30 de zile se pot intampla multe sau nu se se poate prezenta cineva la notar. El e foarte hotarat si e de inteles. S-a mutat de la mine. Eu nu i-am pierdut iubirea, ci increderea, avand in vedere ce am facut. Inca ne iubim. Eu nu vreau sa divortez de el si el stie asta.O femeie in situatie mea ar trebui sa lase capul in pamant si sa nu mai spuna nimic.

E o situatie foarte dificila pentru mine. Am vorbit cu Victor acum cateva minute. Sentimentele noastre nu s-au schimbat. Eu ii aduc mereu aminte ca il iubesc, dar in afara de cuvinte am timp sa trec si la fapte. Este sigura greseala pe care mi-am asumat-o si pe care o regret. Eu vreau sa ii demonstrez ca aceste cuvinte pe care i le spun zilnic sunt adevarate”, a spus Bianca Slav.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies