Home Stiri Bianca Drăgușanu face afirmații dureroase la adresa Andei Adam: „Este un ponei în comparație cu mine”

Bianca Drăgușanu face afirmații dureroase la adresa Andei Adam: „Este un ponei în comparație cu mine”

autor Buinoschi Andreea
155 vizualizari

Bianca Drăgușanu a fost invitata lui Cătălin Măruță. În cadrul emisiunii difuzate la PRO TV, iubita lui Alex Bodi a fost supusă mai multor provocări, iar unele răspunsuri pe care le-a adresat au fost extrem de tăioase. Deși la unele întrebări au primit niște răspunsuri rezervate, întrebarea legată de Anda Adam a făcut-o pe Bianca să reacționeze nu tocmai frumos.

2

„Este bărbătoasă, masivă, ponei în comparație cu mine, 1.80, și sexy mandarica. Adică este sexoasă și mică.”, a fost răspunsul fostei iubite a lui Victor Slav. Se pare că designer-ul vestimentar nu a trecut peste faptul că tatăl fetiței sale și artista au fost împreună mai mulți ani și nu ezită să o atace pe Anda Adam, ori de câte ori are ocazia.

3

Bianca Drăgușanu a ieșit la atac și nu a scăpat de furia ei nici Lili Sandu. În urmă cu puțin timp, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a criticat-o pe proaspăta mămică, pentru afirmația pe care o făcuse. „Am ajuns la o concluzie: că poț să spui multe ca să câștigi simpatia oamenilor sau antipatia, cum sunt eu, de exemplu. Mie mi se cam rupe de ce crede lumea despre mine. Nu îmi pasă! Și da, asta e părerea mea, că sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile, sunteți niște amărâte care veniți iar să mințiți poporul cu televizorul.

4

Tu ai născut acum o lună de zile, tu nu ai cum să spui că ți-e dor de sentimentul de gravidă, că numai ce ai născut. Stai jos! Nota patru! Dacă mințiți, vă dau un sfat! Încercați să mințiți mai bine și aduceți argumente! Lasă să treacă trei luni, cinci luni, un an, să crească copilul și apoi să zici, nebuno, că vrei să fii gravidă din nou, nu când ești lăuză!”, a fost răspunsul extrem de acid al Biancăi Drăgușanu.

Sursa

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies