HomeStiri Bianca Dragusanu a fost escrocata: „M-am simtit luata de proasta”

Bianca Dragusanu a fost escrocata: „M-am simtit luata de proasta”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views 2 minute timp de citit

Bianca Drăguşanu a trecut printr-o situație foarte neplăcută: aceasta a fost victima unei escrocherii, iar cel care i-a pricinuit necazul face parte tocmai din anturajul său.

Vedeta a trecut de curând prin clipe nefericite.

Aceasta a fost sunată de către un prieten care îi solicita ajutorul într-o problemă urgentă, situația prezentată fiind una foarte tristă. Prietenul său a mințit-o spunându-i că tatăl lui a decedat și cerându-i să îl ajute din punct de vedere financiar. Bianca nu a pus la îndoială cele spuse, ci s-a grăbit să îi ofere sprijinul financiar, ba chiar și-a sunat alți prieteni și au strâns împreună suma solicitată, care nu era una tocmai mică.

„Sunt şocată de ce s-a întâmplat azi. Am deschis Facebook-ul şi m-a lovit direct în faţă. Zilele trecute m-a sunat un prieten să îmi spună că i-a murit tatăl, plângea, şi mi-a cerut să îl ajut cu bani. Era terminat. I-am propus o grămadă de variante. Am sunat mai mulţi prieteni să facem chetă, era o sumă destul de mare. Am zis: «hai să punem mână de la mână» (…)

Astăzi mega-pumn în faţă ce mi-am luat. Omul şi-a dat check-un într-o locaţie deloc ieftină, cu berea în faţă, cu o domnişoară lângă el, cu sclipici, pompos, cu trabuc. M-am simţit luată de proastă. Nici moarte, nici tragedie. Cum să spui că ţi-a murit părintele?”, a relatat Bianca Drăguşanu în cadrul unei emisiuni TV.

„Domnul prieten voia să epateze în faţa unei zâne, cu banii mei”, a completat aceasta…

Bianca Drăguşanu și Victor Slav au împreună o fetiță pe nume Sofia Natalia. Micuța s-a născut pe 26 septembrie 2016, la o clinică privată din București.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..