Home Stiri Mondene Bianca Drăgușanu i-a despărțit pe Alex Bodi și Daria?

Bianca Drăgușanu i-a despărțit pe Alex Bodi și Daria?

autor Mirela
1,2K views

Răsturnare de situație în ceea ce privește triunghiul amoros! Se pare că Bianca Drăgușanu i-a sucit mințile lui Alex Bodi, iar Daria Radionova ar fi fost decisă să se întoarcă în Londra. În ciuda faptului că atât Bodi, cât și Bianca au relații, tot nu s-au uitat unul pe celălalt.

Zilele trecute, cei de la cancan.ro au făcut publică informația conform căreia, printr-o sursă comună, Bianca și Bodi s-au sunat cu video și au vorbit preț de câteva minute bune. Actuala logodnică a afaceristului din Mediaș, Daria Radionova, ar fi aflat acest lucru direct de pe site-ul celor de la Cancan și s-ar fi certat extrem de tare cu iubitul său.

Se pare că între cei doi foști soți încă ar mai fi sentimente, chiar dacă relația lor a trecut printr-o mulțime de suișuri și coborâșuri. Nici ziua în care Bodi a bătut-o pe Bianca nu i-a fost învățătură de minte, iar o împăcare între ei nu pare a fi imposibilă.

„Daria își făcuse bagajul, a plâns două zile la rând. Nu mai suportă această situație. Crede că el nu o iubește suficient, altfel cum se întâmplă toate aceste lucruri? Alex a împăcat-o, până la urmă, dar sunt pe teren minat, foarte sensibil. E posibil ca relația să se rupă. Ea s-a cam săturat, e clar că Bianca e în mintea lui”, au spus persoane apropiate lui Bodi, pentru sursa menționată anterior.

Mai mult decât atât, potrivit aceleiași publicații, Bianca, iubita lui Gabi Bădălău, nu ar fi vrut să își piardă relația cu afaceristul, așa că a folosit cuvinte alese și l-a împăcat. Cu toate acestea, relația care este pusă în pericol este cea a lui Alex Bodi…

Se pare că Daria Radionova s-a simțit extrem de trădată de gestul acestuia și pare să nu mai aibă foarte multă încredere în el.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed