Bianca Drăgușanu îi răspunde Iuliei Albu: „Îi recomand să fie atentă la ce zice despre mine”

Share

Iulia Albu a fost taxată de Bianca Drăgușanu după ce aceasta a spus ce părere are despre modul în care se îmbracă. În cadrul emisiunii Poliția Modei de pe Antena Stars, criticul de modă a spus că nu îi place cum se îmbracă și că în realitate nu arată ca pe Instagram.

„Șocant este că ea arată bine față în față, dar nu cum arată pe Instagram. Își asumă asta, ea vrea să fie o fată sexy și asta promovează. Nu prea avem ce comenta la Bianca Drăgușanu, pentru că ea nu a avut nici evoluție, nici involuție din punct de vedere vestimentar. La ea a fost o linie constantă, este aceeași zonă abordată”, a spus Iulia Albu.

„Ea, orice ar face, a păstrat stilul de naftalină. Îi recomand să fie atentă la ce zice despre mine, pentru că îi fac PR gratuit în stilul meu deja consacrat, iar eu sunt mega gypsy queen.

Cred că nici ei nu-i place, dar se conformează bugetului. E chiar superbă și mirifică. Eu și dânsa avem, oricum, o relație civilizată și ne iubim în secret. Chiar ne și apreciem, dar tot în secret. Și, dacă stați și o analizați, e tot fanul meu și e tot un fel de apreciere ce face și acum, dar apreciere stilizată.

Până la urmă, dacă m-ar fi lăudat, și-ar fi pierdut farmecul. Și eu la fel, dacă aș fi tăcut fără să o înțep, îmi pierdeam coroana de regină a mahalalei mele stilizate”, a spus și Bianca Drăgușanu pentru cei de la playtech.ro…

„Deci, noi două ne facem treaba una cu alta, când e cazul, ca și acum… În rest, ne salutăm, ne sunăm rar, dacă e cazul, și ne apreciem, dar în secret!”, a mai mărturisit iubita lui Bădălău.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news