HomeStiri Bianca Drăguşanu, în braţele lui Gabi Bădălău

Bianca Drăguşanu, în braţele lui Gabi Bădălău

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views 2 minute timp de citit

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău s-au întors din vacanţă astăzi. Cei doi, alături de mai mulţi prieteni, au petrecut o săptămână în inima paradisului, unde, mai mult ca sigur, s-au apropiat şi mai tare. Mai mult decât atât, pe aeroportul din Maldive, Bădălău a stat lipit de Bianca.

Cei de la cancan.ro au intrat în posesia unei fotografii care demonstrează că între cei doi nu este doar o simplă relaţie de prietenie. Pe aeroportul din Maldive, Gabi Bădălău a fost extrem de tandru cu fosta soţie a lui Alex Bodi, semn că îşi doreşte mult mai mult de la ea decât o simplă relaţie de amiciţie.

Fostul partener al Claudiei Pătrăşcanu a încercat să îi arate Biancăi, prin gesturi, cât de mult ţine la ea. Cu ajutorul atingerilor, milionarul a vrut să o facă să se simtă în siguranţă, lucru ce nu a lăsat-o indiferentă pe blondină. Acum, odată întorşi în ţară, fanii celor doi aşteaptă să vadă ce se va întâmpla între ei.

Potrivit sursei menţionate anterior, în urmă cu aproximativ o săptămână, cei doi au fost surprinşi într-un mall din Dubai. Gabi Bădălău o însoţea pe Bianca la cumpărături şi nu părea deloc deranjat de cât timp petrece prin magazine. După ce imaginile au ajuns şi în presa din România, afaceristul a oferit câteva declaraţii despre ceea ce este între el şi blondină.

Potrivit spuselor sale, în acel moment, nu se înfiripase nimic serios între ei. Cu toate acestea, bărbatul i-a făcut mai multe complimente Biancăi şi a dat de înţeles că nu ar refuza o relaţie cu aceasta, deoarece este o femeie aparte. „Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreună. Nu știm ce ne rezervă viața”, a declarat milionarul, pentru cei de la spynews.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..