HomeStiri Mondene Bianca Drăguşanu, în braţele lui Gabi Bădălău

Bianca Drăguşanu, în braţele lui Gabi Bădălău

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Bianca-Dragusanu-in-bratele-lui-Gabi-Badalau-3.jpg

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău s-au întors din vacanţă astăzi. Cei doi, alături de mai mulţi prieteni, au petrecut o săptămână în inima paradisului, unde, mai mult ca sigur, s-au apropiat şi mai tare. Mai mult decât atât, pe aeroportul din Maldive, Bădălău a stat lipit de Bianca.

Cei de la cancan.ro au intrat în posesia unei fotografii care demonstrează că între cei doi nu este doar o simplă relaţie de prietenie. Pe aeroportul din Maldive, Gabi Bădălău a fost extrem de tandru cu fosta soţie a lui Alex Bodi, semn că îşi doreşte mult mai mult de la ea decât o simplă relaţie de amiciţie.

Bianca Drăguşanu, în braţele lui Gabi Bădălău in Stiri Mondene

Fostul partener al Claudiei Pătrăşcanu a încercat să îi arate Biancăi, prin gesturi, cât de mult ţine la ea. Cu ajutorul atingerilor, milionarul a vrut să o facă să se simtă în siguranţă, lucru ce nu a lăsat-o indiferentă pe blondină. Acum, odată întorşi în ţară, fanii celor doi aşteaptă să vadă ce se va întâmpla între ei.

Bianca Drăguşanu, în braţele lui Gabi Bădălău in Stiri Mondene

Potrivit sursei menţionate anterior, în urmă cu aproximativ o săptămână, cei doi au fost surprinşi într-un mall din Dubai. Gabi Bădălău o însoţea pe Bianca la cumpărături şi nu părea deloc deranjat de cât timp petrece prin magazine. După ce imaginile au ajuns şi în presa din România, afaceristul a oferit câteva declaraţii despre ceea ce este între el şi blondină.

Bianca Drăguşanu, în braţele lui Gabi Bădălău in Stiri Mondene

Potrivit spuselor sale, în acel moment, nu se înfiripase nimic serios între ei. Cu toate acestea, bărbatul i-a făcut mai multe complimente Biancăi şi a dat de înţeles că nu ar refuza o relaţie cu aceasta, deoarece este o femeie aparte. „Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreună. Nu știm ce ne rezervă viața”, a declarat milionarul, pentru cei de la spynews.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed