Home Stiri Bianca Drăgușanu, în rochie de mireasă

Bianca Drăgușanu, în rochie de mireasă

autor Mirela
876 views 2 minute timp de citit

Bianca Drăgușanu este pusă pe fapte mari. Fosta prezentatoare are o relație cu afaceristul Gabi Bădălău care a și cerut-o de nevastă. Așadar, de câteva zile, Bianca probează mai multe rochii de mireasă, dintre cele create chiar în atelierul ei.

Mai multe persoane au vorbit despre relația pe care Bianca o are cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Nu foarte multă lume vede cu ochi buni relația celor doi, iar Cristina Cioran este de aceeași părere. Invitată în emisiunea Vorbește Lumea, aceasta a mărturisit că, din punctul ei de vedere, povestea de iubire pe care o trăiește în prezent nu este una care va dura.

„Ea este o divă voluptoasă… Nu i-aș fi văzut împreună… După ce fost cu Bodi… Cred că pentru Bianca sunt niște vacanțe până se plictisește. Bianca e o tipă care vrea să râdă. Așa am cunoscut-o. Sau poate râde de el”, a spus Cristina, în cadrul emisiunii televizate.

În cadrul emisiunii lui Teo Trandafir de la Kanal D, imediat cum s-a întors din Maldive, Bianca Drăgușanu a spus că se va mărita. „În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Am plecat singură în vacanță și, de acolo, am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. (…). Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit”, a spus fosta soție a lui Alex Bodi, în urmă cu aproximativ o lună.

Toate rochiile pe care aceasta le probează întăresc și mai mult afirmațiile ei, iar anul acesta pare că va fi unul extrem de bun pentru blondină.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies