Bianca Drăgușanu, interdicție pentru Victor Slav. Totul este legat de Sofia

Share

Cum Crăciunul se apropie, toți membrii familiei își doresc să petreacă sărbătorile de iarnă împreună și acest lucru se întâmplă și în cazul lui Victor Slav. Prezentatorul de la Kanal D își dorește ca fiica sa, Sofia, să stea cu el în acele zile, dar Bianca nu este de acord, aducând, din nou, în discuție, faptul că nu ar fi foarte prezent în viața fetei.

„Fata va sta cu mine de sărbători, asa cum a stat mereu. E exclus să plece cu el. Dacă vrea, poate să vină să o vadă, dar o face rar. Parcă ar sta în alt oraș. În plus, fata nu cere să meargă la el. Noi vom petrece Crăciunul în familie, va veni și sora mea”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru cei de la playtech.ro.

„De fiecare dată, eu petrec Crăciunul în familie. Anul trecut, Sofia a petrecut cu mine, sper ca și anul acesta să fie la fel. O să vorbesc cu mama ei, să vedem cum facem programul de sărbători. Fac cumva să-mi iau copilul. O să stea cu mine, cu mama, o să o duc și la sora mea, toată lumea o îndrăgește”, a spus Victor Slav, conform cancan.ro.

„Fetița mea mă uimește de la o zi la alta, pentru că timpul trece foarte repede. Este un copil foarte prietenos, sociabil. De fiecare dată când ies cu ea, intră imediat în interacțiune cu un copil. Se duce foarte simplu și spune: «Eu sunt Sofia, pe tine cum te cheamă? Vrei să fim prieteni?». Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil. Absoarbe foarte repede orice informație, se transformă de la o zi la alta, întrezăresc deja o domnișoară cu o personalitate bine conturată”, a mai spus Victor Slav în urmă cu scurt timp.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news