Home Stiri Bianca Drăgușanu își extinde afacerile în Dubai

Bianca Drăgușanu își extinde afacerile în Dubai

autor Mirela
390 views 3 minute timp de citit
  • Bianca Drăgușanu este o femeie care își poate permite orice și asta datorită faptului că are suficiente resurse financiare.
  • Fosta soție a lui Victor Slav are mai multe afaceri care îi aduc bani frumoși în fiecare lună.
  • Fosta prezentatoare de la Kanal D a vorbit despre noile afaceri pe care le are în plan.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din țara noastră. Pe lângă contractele de colaborare pe care le are, aceasta deține mai multe firme care îi aduc și mai mulți bani în buzunar în fiecare lună. Nu de puține ori, aceasta a fost văzută cu lucruri scumpe pe care nu oricine și le poate permite.

Acum, fosta soție a lui Alex Bodi a vorbit despre o nouă idee de afacere. Aceasta vrea să profite de fiecare șansă care i se oferă, pentru a face și mai mulți bani.

Bianca Drăgușanu face bani și din Dubai

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu are o pasiune pentru Dubai, fiind una dintre destinațiile sale preferate de vacanță. Aceasta a declarat, în urmă cu puțin timp, că își dorește să se mute acolo și, ulterior, a vorbit chiar de achiziționarea unui apartament.

Așadar, dorința ei s-a materializat, iar femeia de afaceri a anunțat că apartamentul său din Dubai va fi gata la finalul lunii și, în perioada în care nu stă acolo, îl va închiria.

„Am fost în Dubai, am vizitat apartamentul, o să fie gata în decembrie. Atunci o să primesc cheile. De Revelion, o să fiu acolo. O să fie și casă de vacanță, dar, mai mult, o să-l închiriez. Facem bani. Banii vin la mine, nu pleacă”, a mărturisit Bianca pentru ego.ro.

Aceasta își extinde afacerile în Dubai

Bianca a continuat să declare că atelierul de haine pe care îl deține și care, conform spuselor sale, merge foarte bine, va ajunge și în Dubai. Aceasta s-a apucat deja de treabă și așteaptă ca totul să fie gata.

„În curând, o să-mi mut și afacerea cu haine în Dubai. Am pornit niște demersuri, am niște cunoștințe și am început să mă interesez. Îmi doresc asta foarte mult și voi reuși. Chiar dacă viața mea pare așa, ca din filme și că o ard numai pe lux și opulență, eu am zile când mănânc în mașină”, a mai spus aceasta pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies