Home Stiri Bianca Drăguşanu îşi pregăteşte mutarea în Dubai

Bianca Drăguşanu îşi pregăteşte mutarea în Dubai

autor Mirela
691 views 3 minute timp de citit

Bianca Drăgușanu vrea ca acest an să fie al ei și nu se lasă influențată de nimeni și de nimic. Fosta soție a lui Alex Bodi vrea să își deschidă un magazin de haine în Dubai, unde ar putea face un profit mult mai mare decât în România. Aceasta deja a început demersurile și vrea să înceapă treaba cât mai repede.

„Nu neapărat că plec și mă mut definitiv. Vreau să-mi fac un business cu rochii acolo. Asta pentru că acolo aceeași muncă, aceleași rochii costă de 10 ori mai mult. Lucrurile pe care le fac eu sunt mult mai apreciate acolo.

Am tot căutat un apartament de vânzare, ce vreau eu e foarte scump. O să iau un apartament, într-un complex rezidențial. O să fac un credit pentru că așa se face, dai jumătate din bani înainte și cealaltă jumătate trebuie să o achiți în patru ani.

Aș fi mai selectivă cu oamenii din jurul meu, aș fi mai incisivă. Sunt mult mai directă, incisivă. Am învățat din toate lucrurile care nu mi-au făcut bine. Mi se pare că viața mea de abia începe”, a spus creatoarea de modă, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir, difuzată la Kanal D.

Dacă pe plan profesional, lucrurile îi merg extrem de bine, același lucru îl putem spune și despre capitolul sentimental. Recent, blondina a vorbit despre relația pe care o are cu Gabi Bădălău, menționând că, pentru moment, nu va mai da detalii despre ceea ce se află între ei.

„Eu sunt foarte sigură pe mine, nu pot fi sigură pe altcineva. Am ieșit la masă, a ieșit și el într-o altă seară cu fetele și băieții. Până nu ajungem la starea civilă, nimic nu este sigur. Și dacă era soțul meu avea voie să petreacă. Este o prostie să îngrădești pe cineva în acțiunile lui. I-am dat eu voie, i-am făcut dezlegareSuntem 2 oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri.

Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc”, a declarat fosta prezentatoare, potrivit cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies