Home Stiri Bianca Drăgușanu, jignită de Gabi Bădălău: „O psihopată și o nebună”

Bianca Drăgușanu, jignită de Gabi Bădălău: „O psihopată și o nebună”

autor Buinoschi Andreea
118 vizualizari

Relațiile amoroase ale Biancăi Drăgușanu nu au fost niciodată ușoare. Vedeta a avut parte de multe relații toxice în care a fost abuzată fizic, dar și verbal, iar de acest comportament pare să aibă parte și acum, în relația cu Gabi Bădălău.

Recent, spynews.ro a făcut publică o înregistrare telefonică ce a avut loc între Claudia Pătrășcanu, fosta soție a omului de afaceri, și el, în timp ce vorbeau despre comportamentul Biancăi Drăgușanu. Claudia Pătrășcanu îi spune fostului ei partener că nu ar trebui să îi dea voie să le jignească băieții, iar Bădălău susține că face acest lucru, deoarece este „o psihopată și o nebună”.

Claudia Pătrășcanu: „De ce îi permiți atât de multe lucruri, să-ți facă copiii săraci? Cum, măi Gabi, că un bărbat…”

Gabi Bădălău: „E o psihopată și o nebună.”

Claudia Pătrășcanu: „Tu te-ai afișat cu ea și acum o faci «psihopată» și «nebună»?”

Cu toate acestea, în urmă cu ceva timp, Bianca declara că ea și Bădălău se înțeleg extrem de bine, făcându-i chiar și câteva complimente. „Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, împlinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu «du-te, vino». El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic, pentru că nu este cazul și nici momentul.

De multe ori, mă calmează, de multe ori, nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit, o să fie cu noroc!”, a spus aceasta pentru cei de la Antena Stars…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies