Bianca Drăgușanu l-a bătut pe Bădălău, după ce acesta a dat o petrecere „deocheată”

Share

Zilele trecute, Gabi Bădălău a organizat, în secret, o petrecere a burlacilor, înainte de nunta unui prieten, fără ca Bianca să știe. Acesta a invitat atât persoanele apropiate, cât și mai multe domnișoare. Deși nu i-a spus nimic Biancăi Drăgușanu, în urma unui story postat de către una dintre fetele invitate, fosta prezentatoare și-a dat seama de ceea ce se întâmplă.

Așadar, aceasta a mers în Pipera, unde era închiriat apartamentul cu pricina, și a intrat peste petrecăreți. Foarte nervoasă din cauza celor întâmplate, conform celor de la cancan.ro, Bianca Drăgușanu a început să ia la bătaie pe toată lumea, atât pe invitați, cât și pe fetele pe care Bădălău le chemase.

Mai mult decât atât, martora oculară care a oferit informații a spus că nici Gabi Bădălău nu a scăpat. După ce ar fi terminat cu toți invitații, Bianca a început să îl ia la bătaie pe Gabi Bădălău, iar acesta, pentru a scăpa de furia iubitei sale, s-a ascuns într-un tufiș, dar a fost dat de gol de un câine care lătra chiar în fața locului unde acesta se ascunsese.

Martora oculară susține că Bianca nu și-a mai controlat furia

„Ce am pățit la petrecere cu Bianca Drăgușanu nu am pățit în viața mea cu nicio nebună, oricât de nervoasă ar fi fost! Eu am crezut că Gabi poate să o țină în frâu. Cum naiba s-o fi prins să vină acolo, habar n-am?!

Când eram și noi bine de tot, a dat ușa de pereți și a început să dea pumni și picioare unde a văzut cu ochii. N-a ținut cont de cine mai era cu noi, a dat și în ei. Și noi – fetele – și ei – băieții – eram goi, dar chiar nu făceam nimic.

Luam baloane și dansam. Am fugit toți pe scări, în chiloți. Fiecare cum a apucat. Demență! Și, după, l-a alergat pe al ei până a înnebunit ăla de s-a ascuns într-un boschet, cică. O seară de neuitat, ce să mai zic!”, a povestit o martoră oculară pentru cancan.ro…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news