Home Stiri Bianca Drăgușanu l-a uitat pe Gabi Bădălău?

Bianca Drăgușanu l-a uitat pe Gabi Bădălău?

autor Buinoschi Andreea
155 vizualizari

Bianca Drăgușanu a ieșit din nou în evidență, după ce a postat un filmuleț controversat. Aceasta a dat de înțeles că ea și Bădălău nu mai formează un cuplu, după ce, de curând, au bifat mai multe despărțiri în lanț.

Alături de o bună prietenă a ei, Bianca a creat un scenariu prin care lasă să se înțeleagă faptul că fostul iubit, posibil să fie Gabi Bădălău, ar fi gelos deoarece aceasta și-ar fi găsit pe altcineva.

În urmă cu ceva timp, fosta prezentatoare a declarat că relațiile în care se împacă și se desparte sunt cele care îi plac cel mai mult deoarece sunt cele care mențin flacăra vie. Mai mult decât atât, fosta soție a lui Alex Bodi consideră că atât ea, cât și Bădălău sunt maturi și fericiți și știu ceea ce trebuie să facă, în ciuda faptului că nu își expun relația pe rețelele sociale.

„Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, împlinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu «du-te, vino». El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic, pentru că nu este cazul și nici momentul.

De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit, o să fie cu noroc!”, a declarat fosta prezentatoare pentru cei de la Antena Stars…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies