Home Stiri Bianca Drăgușanu le face doar probleme celor din jur

Bianca Drăgușanu le face doar probleme celor din jur

autor Buinoschi Andreea
142 vizualizari
loading...

Bianca Drășușanu a avut multe relații de-a lungul timpului și doar cu bărbați faimoși. Cu toate acestea, unii dintre ei au avut și probleme din cauza acestui fapt, iar Răzvan Stanca nu a scăpat de acest lucru.

2

Fostul portat de la FCSB, Răzvan Stanca, le-a spus celor de la ProSport Live ce a pățit în trecut. Acesta a intrat în direct în cadrul unei emisiuni televizate și a vorbit despre relația de prietenie pe care, în acel moment, o avea cu Bianca.

3

În urmă cu 11 ani, aceștia s-au cunoscut și au legat o simplă prietenie. „A fost o prostie că am intrat la Capatos în direct. Am luat o amendă de 500 de euro. Am plătit prețul minim, pentru că avea de gând să mă schimbe cu Marius Popa. Nu comentez. Am ieșit și la Târgu Jiu cu Bianca Drăgușanu, alături de soția mea. A fost o relație de prietenie și s-a speculat. S-a întâmplat în 2009. Ne salutăm dacă ne vedem pe stradă, dar nu am ținut legătura cu ea.

Alex Păcurar, colegul meu de cameră de atunci, făcea mișto de mine și după mi-a zis: «Ești întreg la minte? Vrei să te dea afară Piți?». Victor Pițurcă l-a trimis pe Eugen Neagoe în cameră. Ne punea să ținem cheile în ușă pe afară pentru a putea intra să ne controleze. Nu i-a căzut bine nici dânsului când l-a sunat Valeriu Argăseală să îi spună că eram în direct la TV la ora aia… era 00:30”, a declarat acesta pentru ProSport Live.

4

Bianca Drăsușanu a avut și ea ceva de spus în legătură cu acest subiect și s-a arătat foarte deranjată de faptul că media o cupla cu toți amicii săi, fără a avea dovezi clare în acest sens: „Am stat în Târgu Jiu pentru că am avut o relaţie cu un bărbat aproape trei ani. E normal să cunosc foarte multă lume acolo. Îl cunosc pe băiatul ăsta de aproximativ doi ani. Am ieşit de două-trei ori la masă împreună, iar el întotdeauna a venit cu prietena lui”…

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies