HomeStiri Mondene Bianca Drăgușanu, limbaj de mahala în „Asia Express”

Bianca Drăgușanu, limbaj de mahala în „Asia Express”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/02/Asia-Express-Bianca-Dragusanu.jpg

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 36 de ani, participă, alături de sora sa, Oana, în emisiunea-concurs Asia Express, care momentan se desfășoară în Sri Lanka.

Asia Express, Bianca Dragusanu in Stiri Mondene

În edițiile de până acum a deranjat pe toată lumea cu ieșirile nervoase pe care le are, cu faptul că înjură extrem de mult și se plânge întruna de condiții, dorind încă de la început să părăsească emisiunea și să plece acasă, în România.

Aceasta s-a enervat la culme în timpul probei eliminatorii din cea mai recentă ediție, în care trebuia să identifice niște condimente în timp ce se afla legată la ochi. După ce Oana a mirosit condimentele respective, a venit și rândul Biancăi să facă același lucru. Apoi, când sora sa a greșit denumirea unui condiment, Bianca a insistat cu denumirea acestuia, intrând în conflict cu Gina Pistol, cea care este juratul și prezentatoarea emisiunii Asia Express, deoarece o tot contrazicea. În urma acestei ediții, Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani au fost eliminate din concurs, deoarece ajunseseră pe ultimul loc, fapt care i-a șocat pe toți.

Răspunsul Biancăi cu privire la proba eliminatorie a fost următorul: „Băi, nene, de unde să știu eu literele voastre, cum se pronunță, ca să-ți zic cum se numește mizeria asta?”. După care a continuat: „I-am zis cum se numesc condimentele în românește. Și vă pot reproduce, dar vor fi «bip», «bip », «bip» și, din nou, «bip, bip»”.

Proba eliminatorie, denumită „Ultima șansă”, a fost câștigată de Bianca și Oana, fapt care a stârnit reacții frapante din partea colegilor acestora:

„Ce cauți tu lângă noi, Bianca? Ce cauți tu aici?”, a întrebat, revoltat, CRBL, care și-a manifestat și părerea că era mai bine ca echipa Bianca & Oana să fi fost eliminată în locul perechii Iuliana & Margherita: „Nu înțeleg de ce. Că noi nu ne știm atât de bine. Și nu înțeleg de ce vii să înjuri toată echipa. Nu te-a pus nimeni să vii la show-ul ăsta. (…) Păi, stai puțin, tu ești Bianca Drăgușanu și noi toți suntem niște proști”.

Cosmin Seleși a declarat: „Nu mai înțelegi! Când omul zice că vrea acasă, vrea acasă și vii primul”.

Ionuț Dongo, zis „Oase”, partenerul lui CRBL în concurs, și-a manifestat și el părerea cu privire la acest subiect: „Foarte agresivă. Și n-ai niciun drept să ajungi acolo și să faci așa, din punctul meu de vedere”…

În ceea ce privește reacțiile colegilor, Bianca a declarat, fără să îi pese: „Asta sunt eu. Dacă vă place, bine. Dacă nu, dați unfollow”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed