Home Stiri Bianca Drăgușanu, mesaj cu subînțeles despre Alex Bodi: „Adevărul pe care voi îl bănuiați”

Bianca Drăgușanu, mesaj cu subînțeles despre Alex Bodi: „Adevărul pe care voi îl bănuiați”

autor Buinoschi Andreea
162 vizualizari

Ieri, Bianca Drăgușanu a aruncat internetul în aer. Prin intermediul contului său de Instagram, vedeta a recunoscut, indirect, toate abuzurile la care a fost supusă în perioada în care a fost cu Alex Bodi. Deși nu a specificat dacă mai este sau nu cu el, ceea ce a spus nu mai lasă loc de interpretări.

„Bună tuturor! Am decis astăzi să încep să vă spun una dintre poveștile vieții mele. Mai exact ultima poveste a vieții mele, care are un cuprins, mai bine zis: un început, apoi un cuprins, apoi un deznodământ și un final incredibil! Stați aproape, pentru că vreau să vă dau detalii în zilele ce urmează, despre fabuloasa poveste a vieții mele! Mai exact, fabuloșii doi ani, ultimii doi ani din viața și fabuloșii ultimii patru ani din viața mea în care a apărut și Sofia.

Știți că Dumnezeu trimite cele mai grele bătălii celor mai puternici soldați. Și da, eu mă consider un soldat puternic din toate punctele de vedere. Eu sunt puternică, pentru că eu îndur. Eu sunt puternică, pentru că eu iert. Eu sunt puternică, pentru că eu cred! Eu sunt puternică, pentru că eu vreau. Eu vreau ca toate lucrurile să fie bine. Eu vreau ca toată lumea să fie împăcată cu sinele, în primul rând.

În momentul de față, eu am o… mă apasă așa… ceva, mă apasă că trebuie să vă spun adevărul. Adevărul pe care voi îl bănuiați, pe care voi îl știați și pe care voi m-ați sfătuit de foarte multă vreme să mi-l asum și să-l spun. Adevărul despre viața mea! Știți, eu sunt un om dintr-o singură bucată, care își asumă tot ce face și tot ce spune.

Aveți idee în ce context am putut fi mințită din nou și păcălită din nou de două persoane penibile? Dacă vă spun de la început, v-o ia telefonul razna! Dacă vă spun povestea de la început, o să spuneți: «Vai, cât comică ești!»,. V-o ia telefonul razna! Serios.

Știți, dacă ți se întâmplă ceva în viață, ți se întâmplă datorită alegerilor pe care le faci. Tot ce mi s-a întâmplat mie acum a fost datorită faptului că eu am ales. Eu am ales relația în care mi-am dorit să fiu. Eu am ales să iert, eu am ales să cred, eu am ales să trec mai departe, eu am vrut! Iar, în momentul de față, vreau să fac lumină în tot ceea ce mă privește și să clarific anumite lucruri despre anumite persoane cu care în viitorul apropiat nu-mi doresc să mai fiu asociată sub nicio formă. Nu e vorba de niciun scandal! Nu e vorba de nicio acuzație, nu e vorba de nimic, decât despre niște dezvăluiri despre mine”, a declarat Bianca Drăgușanu…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies